香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區3人 » G1302暫緩佐2個月,終於轉S4
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

G1302暫緩佐2個月,終於轉S4
11月尾派迎東拒絕,轉市3暫緩佐2個月,終於轉返S4,希望安泰有我份,太開心啦。。。新年禮物。。。。 本帖最後由 fiona882 於 2018-01-23 21:07:56 編輯
G1302xxx 市3
分享 分享 讚好人數:3查看名單

11月尾派迎東拒絕,暫緩佐2個月,終於轉返S4,希望安泰有我份,太開心啦。。。新年禮物。。。。
fiona882 發表於 2018-01-23 21:00:27 原文

安泰係市區樓,點會有你份?市區都係啱啱到1295轉,你會唔會搞錯左呢?你係擴展唔會派到市區樓
12941擴3轉市3暫援中
7月13日轉S2
2018年1月17日轉S3
2018年1月23日轉S4 ,1月25日派居泰樓
分享 分享 讚好人數:0查看名單

G-1307××
2018年1月初S1
2月中 S2
9月20 S3

有長者?

11月尾派迎東拒絕,暫緩佐2個月,終於轉返S4,希望安泰有我份,太開心啦。。。新年禮物。。。。
fiona882 發表於 2018-01-23 21:00:27 原文

你原來轉左入市區,我睇錯
7月13日轉S2

你原來轉左入市區,我睇錯
欣BB 發表於 2018-01-23 21:06:33 原文

系啊,轉佐市區
G1302xxx 市3
分享 分享 讚好人數:1查看名單

唔係唔信妳,不過可唔可以上傳張相黎睇下,因為我都係G1302,
照計正常隊冇咁快
G1302**** 市3⃣️安泰豐泰樓

天倫樂??
擴3, no.G 13035xx
2012,5月收藍咭。2014, 1月審查,2017,11月9 S3,2017, 11月14 S4
2017,11月尾派迎喜樓中層(已拒絕)
第二次,9/3/2018 S3, 13/3/2018 S4,派禾輋頂層-22/3拒絕(不當一次)
23/5 s2(27/5收拒絕信)
第三次  31/5 s3 ........1/6 s4, 2/6收信長宏邨

如果唔係天倫樂,我覺得佢應該係睇錯
7月13日轉S2

唔係唔信妳,不過可唔可以上傳張相黎睇下,因為我都係G1302,
照計正常隊冇咁快
LittleFat 發表於 2018-01-23 21:12:44 原文

號碼是一人申請的號碼
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
G1302xxx 市3

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖