香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 娛樂新聞 » 撲水供樓等結婚 高海寧
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索

撲水供樓等結婚 高海寧

高海寧(高Ling)今日喺會展出席秋日婚紗展,佢先後換上一套婚紗同三套晚裝,當中有大露背、透視露東西半球、Deep V露事業線及谷胸上陣,非常吸睛,之前話過希望收起性感嘅佢笑住話:「啲衫都係噚日先試,所以都冇得揀,間唔中露出嚟先矜貴,頭先都有人『嘩』。」

問佢係咪收到好高酬勞?佢就話:「價錢係好開心,不過都要努力工作先可以供到樓,因為我月尾就收樓。」有傳層樓月供要兩萬?高Ling話:「大家啲數口都計得好清,仲未計差餉、地租、管理費同家用,好多開支,不過我都希望儲多筆首期買另一層樓,因為我唔識投資,所以就買磚頭,收租都好呀!」

被問到買樓係咪想築愛巢,佢就笑指愛巢應該由男方負責。咁男朋友鄧智偉已經準備好愛巢?高Ling話:「冇呀,我同佢都未有。」至於被問到係咪打算兩年後結婚?佢表示:「唔係,我冇講過,但人生係要有計劃,我好鍾意BB,所以會睇住年紀,我希望35歲前,o依家我29+1,我都希望有個好歸宿。」係咪視鄧智偉為結婚對象先?佢竟然話:「我哋係好好朋友,啱傾嘅朋友,我哋都冇認過。」即係單身呀?佢即話:「救命呀,o依家係開心階段。」

(攝影:陳俊強)

高海寧(高Ling)今日喺會展出席秋日婚紗展。(蘋果日報)

佢先後換上一套婚紗同三套晚裝。(蘋果日報)

當中有大露背、透視露東西半球、Deep V露事業線及谷胸上陣。(蘋果日報)

(蘋果日報)

之前話過希望收起性感嘅佢笑住話:「啲衫都係噚日先試,所以都冇得揀,間唔中露出嚟先矜貴,頭先都有人『嘩』。」(蘋果日報)

(蘋果日報)

被問到係咪打算兩年後結婚?佢表示:「唔係,我冇講過,但人生係要有計劃,我好鍾意BB,所以會睇住年紀,我希望35歲前,o依家我29+1,我都希望有個好歸宿。」(蘋果日報)

分享 分享 讚好人數:0查看名單

G131xxxx扩3

咁正刀嫁吾出
命裡有時終需有,

命裡無時莫強求。

咁正刀嫁吾出
fan府 發表於 2017-08-13 12:10:11 原文

窮嘅唔想嫁,有錢嘅大把選擇兼花弗
牛耕田馬食穀,各有各的福

窮嘅唔想嫁,有錢嘅大把選擇兼花弗
五十斤柴 發表於 2017-08-13 13:07:40 原文
留低做盛女
命裡有時終需有,

命裡無時莫強求。

咁正刀嫁吾出
fan府 發表於 2017-08-13 12:10:11 原文

佢高得濟

佢高得濟
roomho987 發表於 2017-08-13 23:21:59 原文
高到滯左
命裡有時終需有,

命裡無時莫強求。

高到滯左
fan府 發表於 2017-08-14 12:29:42 原文

u sooo 幽默
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖