香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 輔導熱線 » 認住呢個jackywoxf呢個人的惡行
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

認住呢個jackywoxf呢個人的惡行
事件因由,我一起身就見到老公on facebook,咁我咪用聊天同佢傾計囉於11:15分,第一句問佢係唔係上司dayoff,佢就答都唔答我,點知女女佢咁岩開埋佢facebook,原來佢一直同條女傾計而唔理我,仲要比我發現佢由11:05分傾到11:35分未停過,仲要比我發現有時係我個人訓左係梳化度佢裝打機其實間唔中就係facebook send 信比d女仔加好友或者係傾計到我打比佢嘈時佢要唔認,到死我話手上有証明先講有,事問大家平下理,一個女人眼訓到死大住個肚等一個男人打機自己訓係梳化等佢打完一齊訓,呢個女人你點找?
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔好嬲啦!你老公好有HEART!

和氣生財

唔好嬲啦!你老公好有HEART!
winglam 發表於 2010-10-3 18:44

佢邊有,外表就有,比我捉到正一正仲講大話,我仲諗緊一陣走唔走好

佢邊有,外表就有,比我捉到正一正仲講大話,我仲諗緊一陣走唔走好
kikihui 發表於 2010-10-3 20:21

傻啦 , 粗身大細 ~
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

回應 4# kikihui

阿嫂,知你粗身大細好辛苦,兩公婆有咩不滿閂埋門傾掂佢,男人好要面架~

夫妻床頭打架,床尾和,好快BB仔就出世啦,向好果方面諗~

唔好一味叫人和氣傷財, 床頭打交床尾和, 樓主大住肚個老公置之不理仲走去識其伲女人, 呢D人仲要得?? 各位問下自己個心啦...........

同樓主講多句, 在做任何事之前請為自身及BB著想, 無論你有咩決定都支持你~

多數男人唔識表達愛

回應 8# Rony

俗語有云,寧教人打仔,莫教人分妻,人地兩公婆既事大家知幾多呢?我相信佢只係呻下消消氣啫~

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖