香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 我應避開與他相見嗎?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

男的5X, 我3字來緊, 佢做得我老豆

我唔要 本帖最後由 愛主更深p 於 2017-05-02 13:06:56 編輯
愛煮食, 食教會, 愛朋友, 愛自己人
更要愛人如己
因為我愛神因為神先愛我們
哈佬, 我係P仔, 花名: P仔大佬/ 大編輯 / P仔皇上, 請大家多多指教~!!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

疏遠無視兼一笑置之,越介意越得戚﹗
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我唔要
愛主更深p 發表於 2017-05-02 13:05:03 原文
doctor and nurse?

doctor and nurse?
過主啦 發表於 2017-05-02 13:13:40 原文

NO
更要愛人如己
哈佬, 我係P仔, 花名: P仔大佬/ 大編輯 / P仔皇上, 請大家多多指教~!!

NO

愛主更深p 發表於 2017-05-02 13:15:15 原文
割蓆啦,仲讲

我唔要
愛主更深p 發表於 2017-05-02 13:05:03 原文

會唔會浪費左D呀~~~~~
11年前既事, 唔記得晒囉~~~~

回應 #16 大大隻熊

我唔要同佢一齊, 浪費就浪費啦
更要愛人如己

你個貼根本唔知道你想問咩???

Q1 : 我應避開與他相見嗎?

"一個男人同我只相識不多五年的時間, 卻有很多不應存在的謠言發生在我與他的身上"  => 我給他氣個半死,
ANS : 普通朋友, 謠言?  

"但他竟對朋友說他沒有做過"
ANS : 做過咩先~~~ 大姐~~~?!?!

"作為主的女兒, 我很難再相信他"
ANS : 唔好拿主來講, 主是來侍奉的! 不是你口中的理由!

"氣個半死, 同女性朋友感情好, 又俾呢個男人妒忌"
ANS : 普通朋友, 妒忌?  

"各位巴打絲打, 我應避開與他相見嗎?"
ANS : 如果你覺得唔舒服的, 就不要見面囉! 有咩問題! 除非你對人地有意思!

"我應與他斷絕來往嗎?"
ANS : 更無謂! 普通朋友又何需斷絕來往! 根本無咩關連!

++++++++++++++++++++++++++++

PS : 其實你明唔明自己個心想點呀? (我反而覺得你想同人地發展, 但過唔到年齡果一關囉~~~) !
分享 分享 讚好人數:4查看名單

回應  大大隻熊
我唔要同佢一齊, 浪費就浪費啦
愛主更深p 發表於 2017-05-02 13:36:16 原文

我係話 :

"我3字來緊" 即係2幾 => 跟個 "男的5X" 拉上無謂的煩惱!

是浪費你自己的時間!

点忘法?
過主啦 發表於 2017-05-02 13:03:30 原文

我倆已是忘年戀了

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖