香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 男性族群 » 係男人就睇晒佢!明就明, 唔明就算!(轉貼)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

Auntie 級  唔明
分享 分享 讚好人數:0查看名單

愛倩無話對與錯的啦~~~~ 傻兄~~~~
大大隻熊 發表於 2017-04-26 16:49:05 原文
我只是话呢个男人,无话他的恋情喔

只係人地的愛情歷史, 自己有時間都回望一下自己個CASE 啦~~~~~
大大隻熊 發表於 2017-04-26 16:48:26 原文
我从来唔觉有这个需要!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

好有同感添~~~~~  
大大隻熊 發表於 2017-04-26 15:29:13 原文

佢嘅遭遇你感同身受?

老男人成長記
命裡有時終需有,

命裡無時莫強求。

染到個頭五顏六色  出街會著小背心  條裙短到乜咁  佢就係呢種style  呢D明玩  你自己上心  底死  

佢嘅遭遇你感同身受?
MaggieWong 發表於 2017-04-26 18:44:03 原文

係.......................
11年前既事, 唔記得晒囉~~~~

染到個頭五顏六色  出街會著小背心  條裙短到乜咁  佢就係呢種style  呢D明玩  你自己上心  底死  
如水 發表於 2017-04-27 05:51:26 原文

叫做入過下口~~~~ 淺嘗~~~~淺嘗~~~~~~~

老男人成長記
fan府 發表於 2017-04-26 21:17:43 原文

無錯~~~~ 每個C6個心都有一個 那些年~~~~~肥版小龍女 !  本帖最後由 大大隻熊 於 2017-04-27 10:37:37 編輯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖