香港公營房屋討論區
主頁 » 交易廣場 » 二手買賣 » 想要健身器,價錢約為$250-$300
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索

想要健身器,價錢約為$250-$300
「跑步機」、「樓梯機」、「單車機」、「踏步機」、「太空漫步機」、「划艇機」........都可以
「單車機」、「踏步機」果d要有扶手的
無計時果d都唔緊要, 舊d都得, 最緊要100% work
價錢約為$250內, 如果同區可以俾貴d,因為唔駛call車
當然都要睇新舊情況、部機ge功能之類....再出價啦
有ge可post相+e-mail/pm我, 我岩ge會聯絡你
thx
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 1# ZzzLAZYzzZ

想減肥?
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

係ar
習慣左用健身器做運動
之前都有一部,不過近排壞左
咁岩夏天黎,開始著短袖3, d bye bye肉現哂出黎
所以好想買番部

yahoo應該有好多尼的拍賣啊!但就要講價。

回應 3# ZzzLAZYzzZ

去公園跑步,好見效架~

yahoo應該有好多尼的拍賣啊!但就要講價。
ying2009 發表於 16/5/2010 10:41

係ga, 但好多都比較遠, 要入新界拎
想係度睇下有冇近近地ge

回應  ZzzLAZYzzZ

去公園跑步,好見效架~
MaggieWong 發表於 16/5/2010 12:24

我懶人黎, 要有部機成日擺係屋企, 提醒我做運動

我懶人黎, 要有部機成日擺係屋企, 提醒我做運動
ZzzLAZYzzZ 發表於 2010-5-16 13:45

去公園可以呼吸新鮮空氣

佐敦谷公園近你

去公園可以呼吸新鮮空氣

佐敦谷公園近你
carman 發表於 16/5/2010 15:39

間中都有去ge
試過係果度跑步+沖涼
但成日跑步比較悶, 想有d新鮮感, 換下其他運動

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖