香港公營房屋討論區

請按以上圖片支持CYClub, 無言感激!
主頁 » 內政外務 » 辦事處 » 本人申請上傳自製襟章 ..... 1個
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...8
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

本人申請上傳自製襟章 ..... 1個
thx

分享 分享 讚好人數:0查看名單
獎扣金幣人數:1
查閱獎扣金幣記錄

賭仔專用?!會唔會set少少限制好啲呀Lok總?
凸凹凸凹凸凹凸凹凸突翕會員貓貓樣

賭仔專用?!會唔會set少少限制好啲呀Lok總?
貓貓樣 發表於 2010-5-15 10:39

個人喜好~
set咩限制?

個人喜好~
set咩限制?
格古LOK 發表於 2010-5-15 10:55

得一個唔夠分喎 , 我都想要呀

個人喜好~
set咩限制?
格古LOK 發表於 2010-5-15 10:55

咁你個章有咩意義?!鼓勵未成年會員去拎?!

咁你個章有咩意義?!鼓勵未成年會員去拎?!
貓貓樣 發表於 2010-5-15 10:57

純水個人喜好~
我冇鼓勵未成年會員去拎!如果冇記錯應該只得本人先可拥有!應該冇人會LO到的!
純水係個人頭像下多元化D咁解.....冇其他特別意思

純水個人喜好~
我冇鼓勵未成年會員去拎!如果冇記錯應該只得本人先可拥有!應該冇人會LO到的!
純水係...
格古LOK 發表於 2010-5-15 11:17

咁你晨早講清楚係個人使用味得囉,點解又要"申請"?!搞到我以為你"Open for public"添。。。。。

咁你晨早講清楚係個人使用味得囉,點解又要"申請"?!搞到我以為你"Open for public"添。。。。。...
貓貓樣 發表於 2010-5-15 11:19

呢個游戲規例玩法係老早時候〝定落〞嘅
事隔咁耐唔知仲有冇申請上傳自製襟章

呢個游戲規例玩法係老早時候〝定落〞嘅
事隔咁耐唔知仲有冇申請上傳自製襟章...
格古LOK 發表於 2010-5-15 11:26

都係等Vick董批架唧是唔是?!
個所謂既"遊戲規例"規定要出貼申請?!用PM網主申請唔得?

都係等Vick董批架唧是唔是?!
個所謂既"遊戲規例"規定要出貼申請?!用PM網主申請唔得?...
貓貓樣 發表於 2010-5-15 11:28

睇翻以前原來MaggieWong就係咁做左聊部聊 = 香港聊天廣場(即係吹水部門主管)!
    http://cyclub.happyhongkong.com/...4771&extra=page%3D3
頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...8
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
擴展內容欄滑鼠輸入中文工具上傳圖片或文件的說明轉往完整模式
保安驗證:提交前必須於右側格子輸入36722

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖