香港公營房屋討論區
主頁 » 本港基建與民生 » 街市&食物環境衛生 » 泰國食品節
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁

泰國食品節
11/5 至 23/5 吉之島泰國食品節 2010

http://www.juscocityhk.com/forjuscoupdate/promotion/poster/thai.PDF
分享 分享 讚好人數:1查看名單

分享 分享 讚好人數:0查看名單

飄來榴槤之香 又想起那天

飄來榴槤之香 問再會何年

飄來榴槤之香   是我在胡言

飄來榴槤之香 又想起那天

飄來榴槤之香 問再會何年

飄來榴槤之香   是我在胡言

...
MaggieWong 發表於 2010-5-11 10:43

原來妳鍾意食"貓屎"架,咁唔使買喇,妳屋企家陣有隻會自動定時生產"貓屎"既動物嘞,妳想要既幾時都有得享用 。。。。。
凸凹凸凹凸凹凸凹凸突翕會員貓貓樣

回應 4# 貓貓樣

哎呀唔好提貓屎啦,我都係今日先覺冇左陣味咋,前幾日無時無刻都好似聞到果D臭臭味呀~

回應  貓貓樣

哎呀唔好提貓屎啦,我都係今日先覺冇左陣味咋,前幾日無時無刻都好似聞到果D臭臭味呀~;0...
MaggieWong 發表於 2010-5-11 11:31

乜妳響養企之前唔知會有味架咩?!

回應 6# 貓貓樣

知呀,不過唔知佢咁細D味咁勁LO~

回應  貓貓樣

知呀,不過唔知佢咁細D味咁勁LO~
MaggieWong 發表於 2010-5-11 11:47

哼!!妳有排捱呀話妳知,越大越勁呀。。。。。

回應 8# 貓貓樣

唁好講喇,就食飯喇~

回應  貓貓樣

唁好講喇,就食飯喇~
MaggieWong 發表於 2010-5-11 11:52

驚妳又養!! 。。。。。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖