香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 彩德邨 » 你哋有冇試過咁樣?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4
支持鍵盤翻頁

你哋有冇試過咁樣?
今晚做好晒家務後,剛想休息吓時,
我老細多手搞個神枱燈,
因為盞燈噚日熄咗,
應該夠期要換,
點知一搞就……
跳咗制 全屋無電,
諗住去廚房個總電箱,
拉番個制就得,
搞咗幾次都唔得,
要搭lift落樓下搵“食蕉”
“食蕉”上番嚟,
去我層數的一個電制房,
拉番個制先有番電。

我記得之前都跳過制,
但去廚房個總制箱就可以搞掂番,
係唔明 今次點解會咁大劑囉。

今日咁黑仔,
所以6合彩
無個字中…… 本帖最後由 yee 於 2016-01-21 22:38:09 編輯
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:0查看名單

預咗啦!你估M6咁易中咩!
市2
I love Dog so much but I won't offence the rules as well,
any evidence proved to against the rules, go ahead to complain, catch me if you can!

我都試過啦回应 #1 yee
G1261…… 擴3
10-11-15 見主任
?? S2  12-12 S3  16-12 S4……收唔到信
5-1 配青衣長康邨,直接拒绝……15-2晚转S2
26-2 晚轉s3…1-3 晚轉s4…3-3收信配青衣長發邨(有追債、自然身故單位)4-3拒絕……22-4晚轉S2……10-5 晚轉S3……13-5晚轉S4
18-5-2016配葵涌邨高層,接受,感恩
終於有個安樂窩

預咗啦!你估M6咁易中咩!
lomeion 發表於 2016-01-21 22:49:39 原文

剛睇m6...

我又黑唔晒 中咗4草野呀
呢排期期都有中
但都係幾草野多
最多都係$320囉
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

今晚做好晒家務後,剛想休息吓時,
我老細多手搞個神枱燈,
因為盞燈噚日熄咗,
應該夠期要換,
點知一搞就...
yee 發表於 2016-01-21 22:36:27 原文
G12752XX  市2 2011年4月藍卡,2016年12月3日轉s3
2016年12月8日早上轉S4 ,12月11日收信派安達村誠達樓
5月18日加至3人放棄單位唔計一次
5月2幾  網上轉左拒絕單位
5月28 轉s1 6月13轉       7月15轉s3  7月21 S4  7月26日收信善達樓中層

我都試過啦回应  yee
wanwan3388 發表於 2016-01-21 22:51:42 原文
你都試過?
屋內總制搞唔掂,
要去樓下搵“食蕉”?!
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

2015wing2015 發表於 2016-01-21 22:54:27 原文
希望你唔好
好似我咁 大劑
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

G123xxxx  - 09/2014-見主任
                 -10/2014收到信超額取消,6個月後上訴
                 -04/2015-完成上訴審查
                 -05/2015-第一次派順安邨有欠債不當一次
                 -06/2015-第二次派興民邨拒絕
                 -10/2015-第三次牛下(終可上樓)

回應 #5 yee

4草野
市2
I love Dog so much but I won't offence the rules as well,
any evidence proved to against the rules, go ahead to complain, catch me if you can!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖