香港公營房屋討論區
主頁 » 交易廣場 » 二手買賣 » 經典豪華版PSP割愛賤讓!(已售)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

經典豪華版PSP割愛賤讓!(已售)
名稱:PSP (PlayStation Portable)
型號:PSP-1006K
系統:6.2
配件:手繩 , 電池 , 充電器 , USB線 , 絲絨保護套 , Memory Stick PRO Duo 1GB
描述:全部功能正常 , 90%新 , 無任何損壞 , 螢幕無花痕 , 無死點 , 2顆光點 , 機背銀圈有花痕
附送:Derby Time 賽馬遊戲 (UMD)
全部原裝正版!
價錢:HK$800
親身交收 (牛頭角區/九龍灣鐵路站)
歡迎試機!
有意者請留言或直接聯絡本人
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

價錢好貴啊...不算是賤讓啊....psp2000也是800元咋....

回應 2# ben-00

PSP2000 $800 !? 一定好殘舊又無配件 ~
怎可拿PSP1000跟PSP2000比 !?
我這一套賣這個價錢對我來說是賤讓 !
你沒充分理據就別胡說 !

http://ylcc.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=1230&page=1#pid10487
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

回應  ben-00

PSP2000 $800 !? 一定好殘舊又無配件 ~
怎可拿PSP1000跟PSP2000比 !?
我這一套賣這個價錢對...
VickYeung 發表於 2010-2-20 01:22

新精頭唔好勞氣。。。。。年輕人,保持冷靜,任何論壇出貼買賣都一定會遇到樓上呢種人,唔好咁輕易就俾人挑釁倒,搞搞吓其他人只會當鬧交貼咁睇,唔好同企一般見識。。。。。當佢幫你推貼,佢有咁既"疑問",唔好同企鬧婆仔交,不妨再提供多啲資料黎証明佢錯,亦可以俾有心買既朋友作更詳細既比較,自己再推吓,幾好呀都不知 。。。。。
凸凹凸凹凸凹凸凹凸突翕會員貓貓樣

回應 3# VickYeung

貓貓講得啱呀,你食得煎年糕多呀?

豪華經典黑色厚機......絕對值得珍藏!

me都有部~

我冇根據?先生...我認為要面對現實..你上yahoo睇下喇....

我之前賣部9成新的psp2000都喺850咋......我只是好心提點

回應 3# VickYeung

回應 4# 貓貓樣

你的見識有限....
你可以去深水?黃金睇下...

樓主的價錢不算賤...
如果他拿去手機撈賣...都只是大約500元咋...那些才叫賤賣

回應  貓貓樣

你的見識有限....
你可以去深水?黃金睇下...

樓主的價錢不算賤...
如果他拿去手機撈賣.....
ben-00 發表於 2010-2-22 21:56

見識有限 <== 可能係喇 。。。。。
賣二手貨品價錢有差別有幾奇呢師兄?新淨與否性能是否健全有無保養齊唔齊件都可以影響價錢,話唔定師兄你部機用得粗到好似出土文物或者跌過落屎坑咁款就梗係"賤到出汁"價先賣得出喇,話時話,你賣之前有無影低相,有不妨拎出黎俾大家睇睇到底你部機有幾咁"正"吖好唔好?
你自己賣件貨賣"賤到出汁"價人哋就要同你一樣?!咩logic?!人哋賣貨你出黎說三道四話人哋賣得唔夠"賤"就叫好心?!唔好玩喇師兄,我建議你不如去踎係啲街邊檔隔離見人賣嘢講價就加把口做好心好唔好?!睇吓師兄你見識咁多,人哋會唔會聽你講??又睇吓一句"我做好心咋"會唔會有好報?!

我認我係見識有限呀,但起碼知道咩叫"禮貌","見識"咁豐富既你,知唔知咩叫"禮貌"唧?
凸凹凸凹凸凹凸凹凸突翕會員貓貓樣

一人少句~一人小句~到此為止~

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖