香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 求瀝源邨2~3人裝修後圖片
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

求瀝源邨2~3人裝修後圖片
謝謝~~  
分享 分享 讚好人數:0查看名單

第一代公屋
天神邨

你決定咗接受瀝源邨了"不如自已話事點装修。
早日上樓

你決定咗接受瀝源邨了"不如自已話事點装修。
vivichan 發表於 2015-09-04 23:37:19 原文

因為廚房和廁所都很細,根本無從入手~
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我建議你換咗馬桶"水箱喉較番落嚟"洗脸盆換個大d先"
廚房從新造上下廚櫃"打橫造"星盆從造加闊"下面放洗衣机"地台從佈靚晒!本帖最後由 vivichan 於 2015-09-05 00:40:25 編輯
早日上樓
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我建議你換咗馬桶"水箱喉較番落嚟"洗脸盆換個大d先"
廚房從新造上下廚櫃"打橫造"星盆從造加闊"下面放洗衣机...
vivichan 發表於 2015-09-05 00:33:35 原文

我現用的大眼仔洗衣機,放了入廚房已霸晒大部份位置~~

搵師傅傾下"装修後會好好用!本帖最後由 vivichan 於 2015-09-05 14:37:26 編輯
早日上樓

全屋做新"應該五'六萬ok"
駛鬼自已諗"師傅會俾"唔識設計勿幫親"一定無料到!
早日上樓

你收樓喇?
咁快揾裝修?
我諗住簽租約先揾。。。

你收樓喇?
咁快揾裝修?
我諗住簽租約先揾。。。
小香 發表於 2015-09-05 17:01:22 原文

我未有得收呀! 最快都要月尾先交樓,因為上網搵了很久都無乜我呢種單位參考,所以想做定功課先,希望有個預算~~
你呢? 睇過博康適唔適合呀?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖