香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 祝賀物語 » 生日快樂→→→祝你。
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...8
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

生日快樂→→→祝你。
呢一刻都唔知祝邊個生日,總之祝→→→今日生日的你/妳。本帖最後由 c7 於 2015-08-20 08:43:18 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #1 c7

7兄,煩請 你主持,,,,彩盈馬神挑戰賽,,,,,,,公平,公開,公正,公道

回應  c7
  7兄,煩請 你主持,,,,彩盈馬神挑戰賽,,,,,,,公平,公開,公正,公道
DannyTsang 發表於 2015-08-20 09:13:45 原文

今日你生日?生日願望?

回應  c7
DannyTsang 發表於 2015-08-20 09:13:45 原文
點玩法?

呢一刻都唔知祝邊個生日,總之祝→→→今日生日的你/妳。
c7 發表於 2015-08-20 08:17:50 原文

女朋友生日?

女朋友生日?
MaggieWong 發表於 2015-08-20 10:43:32 原文

咁特别的日子,可惜不屬於我條女永久擁有,,唉

咁特别的日子,可惜不屬於我條女永久擁有,,唉
c7 發表於 2015-08-20 11:41:01 原文

應該好快有祝賀帖

回應 #4 c7

例如,每次賽馬日第一場開跑或之前,參賽者必須提供心水馬匹1w3p,全w或全p都得,舉個例,我提供左10次,P士都冇,我個積分係負40分,只是有盈余才可加注,
例如只有我同你去玩呢個遊戲,到馬季完结之後,我輸左要請你食飯(两人上限$800.),
當然參賽人數冇上限,就最低分嗰三或五個請食飯(數目可以你去定),,,,,,

回應 #4 c7

更正,如我負10次的話,我應該係-400分至啱,如只中一次40分位置,而該位置派50蚊,就可減200分,仍負200分。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...8
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖