香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 當年的我與妳 (亞虎BLOG篇) 續X1
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #7 鉛熊100 本帖最後由 cuicy520 於 2015-08-12 23:00:51 編輯
G1260 擴3
分享 分享 讚好人數:0查看名單

醒著也做夢

醒著也做夢
c7 發表於 2015-08-13 08:29:40 原文

堅的呀!

你夠膽就去中環間新紀X廣場間華xx, 買飯團的, 真有其人!

我使咩呃人, 已經用筆名出貼, 再作故仔呃大家都無意義啦!本帖最後由 鉛熊100 於 2015-08-13 12:56:52 編輯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

派錯財仔的卡片!
歡樂香江幸運星

派錯財仔的卡片!
carriewwf 發表於 2015-08-13 17:33:19 原文

唔小心啦, 見佢喊, 剛好財仔派卡片同紙巾, 就順手比佢囉

唔小心啦, 見佢喊, 剛好財仔派卡片同紙巾, 就順手比佢囉
鉛熊100 發表於 2015-08-13 18:14:34 原文

咁冇你張卡片咪再搵你唔到!
歡樂香江幸運星

咁冇你張卡片咪再搵你唔到!
carriewwf 發表於 2015-08-13 19:48:36 原文

唔會呀, 佢星期一二中環派, 星期四上環派, 我又知佢鋪頭地址!

一定找到佢! 而且已經交換番手機號碼,   無問題!

唔會呀, 佢星期一二中環派, 星期四上環派, 我又知佢鋪頭地址!
一定找到佢! 而且已經交換番手機號碼,  {o0...
鉛熊100 發表於 2015-08-13 20:24:13 原文

做翻朋友冇乜所謂,若佢傾訴家庭的不快事,真係好難比太多意見,
假若佢忍受唔住有意想離婚問你意見,我覺得最好將個波交翻給佢,
由佢自行判斷!

歡樂香江幸運星
分享 分享 讚好人數:1查看名單

堅的呀!
你夠膽就去中環間新紀X廣場間華xx, 買飯團的, 真有其人!
我使咩呃人, 已經用筆名出貼, ...
鉛熊100 發表於 2015-08-13 12:55:56 原文

多謝剖白分享  本帖最後由 c7 於 2015-08-13 21:26:20 編輯

做翻朋友冇乜所謂,若佢傾訴家庭的不快事,真係好難比太多意見,
假若佢忍受唔住有意想離婚問你意見,我覺...
carriewwf 發表於 2015-08-13 20:57:22 原文

當然啦!

人地的家事, 佢吐苦水當然可以, 離婚的問題.......  我唔敢多口囉~~~~~

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖