香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 當年的我與妳 (亞虎BLOG篇) 續X1
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4
支持鍵盤翻頁

當年的我與妳 (亞虎BLOG篇) 續X1
見大家的回應又一面倒的!

又有人話我作故仔吹水囉~~

那就出番個 "續後篇" 比你地睇啦!

++++++++++++++++++++++++++++++

前言 : http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=103918

當日街上好多人在圍觀, 而有人更拿出電話想拍片! 當時我不知如何是好, 只是給了一張紙巾同 "名片" 比佢,就說我趕著回公司.................

無錯! 係有連絡, 不過比人 "問候" 左好耐!

點解? 因為係手忙腳亂的情況下.... 我派錯左卡片!  (因為剛剛地鐵站出口個阿姐派的! )

XX財務公司
無論你有無入息, 家庭主婦, 有樓無樓, 都歡迎你來電!
我地一定幫到手的!

分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #1 鉛熊100

唔係一面倒,我好同情你,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,靚佬或靚半百翁冇罪,我身受其苦,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

回應  鉛熊100
   唔係一面倒,我好同情你,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,靚佬或靚半百翁冇罪,我身受其苦,,,,,,...
DannyTsang 發表於 2015-08-12 09:13:11 原文

其實我可以做既野唔多, 始終大家都已經有左家室!

做番朋友都可以的, 但其他野就.............  發下白日夢好過了!

唔想破壞人地家庭,  更唔想自己的家人受傷害!

結左婚就係結左婚, 電話吹下水都OK!  

但到真係要單獨兩個人出來就 唔好玩阿叔我了!   (我玩唔起囉!)

PS : 本熊還是3張野ONLY  本帖最後由 鉛熊100 於 2015-08-12 09:20:46 編輯

U036 擴1

回應 #3 鉛熊100

是的!往事只能回味!再續未了就不要,除非可回到未嫁時!今晚你發夢试下小心發開心夢起來......
G1248 擴3

回應  鉛熊100
   是的!往事只能回味!再續未了就不要,除非可回到未嫁時!今晚你發夢试下小心發開心...
jimLam 發表於 2015-08-12 09:58:39 原文

如果發開口夢, 我只會叫老婆的!

因為所有ex 我都係叫 佢地老婆!   包無撞板!
分享 分享 讚好人數:3查看名單

回應 #7 鉛熊100

情種情聖 不過你總會有一套的 安全至上
G1248 擴3
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  鉛熊100
   情種情聖 不過你總會有一套的 安全至上
jimLam 發表於 2015-08-12 10:06:50 原文

我細個讀BB班已經有第一個老婆了!

遲D出post 分享一下

其實有好多人都好似你咁!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖