香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 榮昌邨 » 榮傑大6仔對我BB吐口水
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...7
支持鍵盤翻頁

榮傑大6仔對我BB吐口水
等緊LIFT時,有個6-7歲既大陸仔行去我個3歲B個頭吐口水, 比我大聲話佢,你做咩, 離譜!!所以我無同仔去公園, 一係去第2區玩好過本帖最後由 kuramatsang 於 2015-08-05 23:48:48 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

吾係呀。。離晒譜!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回应 #1 kuramatsang

有部份大6人真係好黑人憎

等緊LIFT時,有個6-7歲既大陸仔行去我個3歲B個頭吐口水, 比我大聲話佢,你做咩, 離譜!!所以我無同仔去公園, ...
kuramatsang 發表於 2015-08-05 23:46:11 原文

無端端仲乜吐妳個仔?

Happy new year

係呀~~~我地等緊LIFT,BB係窗睇緊樓下D巴士, ..... 個細路行近佢背後,我無為意佢,以為佢都係睇風境...點知..... 咁就吐了!!!

回應 #5 羅曼蒂克

有呢d人架, 真係無端端架,    我之前去整passport帶個自己個小孩, 我們坐係度等,

跟住有個大6仔,3-4歲, 我小孩都7-8歲, 佢都敢走埋我小孩身邊做手勢想打我小孩, 又做鬼臉兇我女, 怒吼聲叫了幾聲...痴左咁.

我好大聲就問佢你做乜阿, 無禮貌...大人有點真係好無家教, 自己小孩不對, 還罵人呢

跟住個大6媽就講粗口係咁小我老母, 話我罵他兒子做怎麼阿,

我話你唔識教就唔好生啦, , 一家3口一看個樣就知道拿綜援果d, 又惡又無品.

還罵我女兒長大做妓xxx, 我聽到我都發火係咁小佢大陸西....死落黎拿綜援, 不要面, 你兒子也是做xxx阿...

不罵回去真的不行....佢老公一直躲他段後面...我就跟大陸女人一直吵

佢地d大6人剪到果仔柒頭咁,,, 佢地好喜歡剪到好肉酸, 中間剩一舊頭髮, 像水鬼一樣本帖最後由 manman2013 於 2015-08-06 00:04:55 編輯本帖最後由 manman2013 於 2015-08-06 00:06:56 編輯
分享 分享 讚好人數:4查看名單

回應  羅曼蒂克
   有呢d人架, 真係焦端端架,    我之前去整passport帶個自己個小孩, 我們坐係度等,
...
manman2013 發表於 2015-08-06 00:02:33 原文

點埋尾?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖