香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 感恩物語 » 唔該曬VickYeung❤
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...7...9
支持鍵盤翻頁

你識整電腦咩  ? 整餸你就叻
dreaming 發表於 2012-6-19 07:47:36

認屎認屁佢仲叻呀
常樂我淨
分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔係擦鞋佢真係IT專材
cwc 發表於 2012-6-19 00:30:13

咪係...我之前都稱佢係 " 腦科醫生程至美 "

我部電腦都壞左啊!我又要整整佢,專車接送,好想睇下有幾靚仔,最like d 高大男士

唔想等甘耐……一於聽日又話電腦壞左,又叫佢上來先~
老貓 發表於 2012-6-19 07:44:51

修電腦有保養期..又咋ga依話電腦有問題, 咁就可以見多佢幾面

認屎認屁佢仲叻呀
老貓 發表於 2012-6-19 07:51:01

修電腦有保養期..又咋ga依話電腦有問題, 咁就可以見多佢幾面
dreaming 發表於 2012-6-19 07:59:49

嚟緊……電腦應該日日都會爛
常樂我淨

我部電腦都壞左啊!我又要整整佢,專車接送,好想睇下有幾靚仔,最like d 高大男士
vasto 發表於 2012-6-19 07:56:29

報名從速~waittinglist已經好長啦!
常樂我淨

回應 67# 老貓

我要排最尾嗰個可慢慢傾

回應 1# 老貓

又高大 又靚仔 又白淨 又博學多才 梗係多人吼啦

回應 41# 彩喜比利

都係比利你累事喇 ...唔係黑貓就得米

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...7...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖