香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 感恩物語 » 唔該曬VickYeung❤
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...9
支持鍵盤翻頁

唔該曬VickYeung❤
今日楊經理百忙中抽時間來我家幫我整電腦,佢真人好鬼高大,又白淨又靚仔仲好nice好有禮貌添 就算我系隔離嘰嘰喳喳嘈住佢佢都好耐心,冇嫌我煩楊經理任勞任怨整左兩個幾鐘,收費平到我都唔好意思比出手
系道再次唔該呢位靚仔,真系無言感激~~~
常樂我淨
分享 分享 讚好人數:13查看名單

又白淨又靚仔,<===黑左好多架喇~

像真人有冇令你失望呀?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

今日楊經理百忙中抽時間來我家幫我整電腦,佢真人好鬼高大又白淨又靚仔仲好nice好有禮...
老貓 發表於 2012-6-18 22:26:32

又白淨又靚仔,
MaggieWong 發表於 2012-6-18 22:31:50

我家貓仔話【叔叔個頭同爸爸差唔多不過高過同靚仔過爸爸好多~】
我系真心覺得佢靚仔架最可愛系佢怕怕醜醜咁,真系冧c人
常樂我淨

我都搵日搵呢位好鬼高大白淨靚仔整下機先

dreaming 發表於 2012-6-18 22:33:52

唔準笑佢!!!以後邊個取笑佢,即系同我過唔去!!!
常樂我淨
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我都搵日搵呢位好鬼高大白淨靚仔整下機先
dreaming 發表於 2012-6-18 22:40:03

咁佢系白淨過我呀嘛~
常樂我淨

我家貓仔話【叔叔個頭同爸爸差唔多不過高過同靚仔過爸爸好多~】;fatc9_...
老貓 發表於 2012-6-18 22:37:12 2

係呀,可能你封佢做像,佢唔好意思囉,

係呀,可能你封佢做像,佢唔好意思囉,
MaggieWong 發表於 2012-6-18 22:41:50

系喎……掛住聊佢傾計,唔記得問佢拿簽名添
常樂我淨
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖