香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 今朝搭車有個OL向我正面施壓!!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...47
支持鍵盤翻頁

你唔係廢左武功喇咩?仲有反射功能!
MaggieWong 發表於 2014-03-18 09:53:03

有所不知,因為咁爆左幾條單車褲
分享 分享 讚好人數:0查看名單

你幾多歐,重有反應?
wintak 發表於 2014-03-18 10:17:19

當張其冇料到﹖

當張其冇料到﹖
杜拉格斯 發表於 18/03/2014 11:46

因為未見過佢爆褲
有錢的人,可以投機,錢少的人,不可投機,根本沒錢的人,必須投機———德國股神,安德烈‧科斯托蘭尼( André Kostolany )

回應 #28 杜拉格斯

你唔駛慌,有咩我頂哂

因為未見過佢爆褲
wintak 發表於 2014-03-18 11:57:46

咁你見要識下,慢動作

你唔係廢左武功喇咩?仲有反射功能!
MaggieWong 發表於 2014-03-18 09:53:03
冇廢!仲健在!
扯嗰一刻,直情聽到衣服撕裂嘅聲音!

冇得縮開, 速速擰轉身對住塊玻璃,後面對住好過前面對 !
fony 發表於 2014-03-18 10:01:24
唔得,硬物碰硬物,會產生能量,
能量會轉化成痛楚!

搭地鐵係甘架啦!又話人地有意,你以爲自已好靚仔。自以爲是。
好運 發表於 2014-03-18 10:04:48
我都話咗唔知有意定無意,收到未?

你都幾多奇遇架喎
SMARTLOUIS128 發表於 2014-03-18 10:11:27
我唔想,佢要扯,
我都冇辦法!

你幾多歐,重有反應?
wintak 發表於 2014-03-18 10:17:19
你呢句說話簡直侮辱咗我張其!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...47
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖