香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 今朝搭車有個OL向我正面施壓!!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...47
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

今朝搭車有個OL向我正面施壓!!
今朝搭西鐵,好多人,冇位坐。於是我企埋一角,去到天水圍,啲人開始越嚟越多,有個廿零歲嘅OL行咗入嚟,本來企喺我側邊,跟住佢唔知有意定無意,慢慢移向我前面,我開始感到唔係好自然,去到元朗,人開始越嚟越多,我發覺佢好似同我黐到好埋(仲係正面!),我係冇得縮開(因為我係挨住塊玻璃!)!
嗰一刻,我開始感到呼吸困難、面紅、耳赤,甚至,身體機能開始作出反射性動作...本帖最後由 張其 於 2014-03-18 09:29:58 編輯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

分享 分享 讚好人數:0查看名單

今朝搭西鐵,好多人,冇位坐。於是我企埋一角,去到天水圍,啲人開始越嚟越多,有個廿零歲嘅OL行咗入嚟,本...
張其 發表於 2014-03-18 09:27:50

你唔係廢左武功喇咩?仲有反射功能!

冇得縮開, 速速擰轉身對住塊玻璃,後面對住好過前面對 ! 本帖最後由 fony 於 2014-03-18 10:02:41 編輯
Relationship is like a puzzle ,while matching the piece together ,we might have made mistakes.
We need to replace the wrong one with the right in order to continue the game.
~~~自由飛翔~ 向日本出發>>>>>>>>>>

搭地鐵係甘架啦!又話人地有意,你以爲自已好靚仔。自以爲是。
work hard!!!     
分享 分享 讚好人數:2查看名單

你都幾多奇遇架喎
今朝搭西鐵,好多人,冇位坐。於是我企埋一角,去到天水圍,啲人開始越嚟越多,有個廿零歲嘅OL行咗入嚟,本...
張其 發表於 2014-03-18 09:27:50

張其 發表於 18/03/2014 09:27

你幾多歐,重有反應?
有錢的人,可以投機,錢少的人,不可投機,根本沒錢的人,必須投機———德國股神,安德烈‧科斯托蘭尼( André Kostolany )

有反射反應?係咪倒流入體内,由口出?

回應 #5 好運

(身體機能開始作出反射性動作)  就係用手大力拍塊面  然後好無奈咁話  點解重未好番  冇晒感覺
菩提本無樹

靚唔靚﹖身才好唔好﹖
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...47
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖