香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 我應避開與他相見嗎?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...7
支持鍵盤翻頁

"只係因為我嬲佢,好唔想見到佢上來我而家住緊的呢度搵我"
佢有你屋企鎖匙嗎?  
佢上來找你, 你...
大大隻熊 發表於 2017-05-02 14:15:54 原文

佢無, 我唔知點拒絕佢入來搵我姐
愛煮食, 食教會, 愛朋友, 愛自己人
更要愛人如己
因為我愛神因為神先愛我們
哈佬, 我係P仔, 花名: P仔大佬/ 大編輯 / P仔皇上, 請大家多多指教~!!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

呢頭講呢頭散~~~~~

我最怕 "家訪" , 特別係教會的弟兄們!
1) 信仰是個人的, 不是家庭的!
2) 我有自身的自由, 點解一定要比你上來!
3) 我有返教會(恩福)/教堂(聖十字), 我要的是靈修! 唔係一班人飲飲食食!

有人覺得我自大, 有人覺得我唔入流, 但我信主是我自己的決定, 無需要跟人地解釋!
11年前既事, 唔記得晒囉~~~~
分享 分享 讚好人數:1查看名單

佢無, 我唔知點拒絕佢入來搵我姐
愛主更深p 發表於 2017-05-02 14:20:43 原文

唔係呀! 你女仔來的喎~~~~~ "唔知點拒絕佢入來搵我" ~~~~~  唔好玩啦!

PS : 原來你唔知點拒絕人來搵你! 哈哈哈哈~~ 那我來搵你啦~~~~  

回應 #33 大大隻熊

咁又唔好, 我同你未係咁熟
更要愛人如己
哈佬, 我係P仔, 花名: P仔大佬/ 大編輯 / P仔皇上, 請大家多多指教~!!

回應  大大隻熊
咁又唔好, 我同你未係咁熟
愛主更深p 發表於 2017-05-02 14:27:39 原文

你又自作多情啦~~~~~!

我係呢個CYCLUB幾年啦, 我只有見過花姐同ALAN,   網上的野, 交個心文字上交流就算囉, 見面反而破壞左大家一直建立下來的印象個感覺!

原來你都幾好呃的~~~~~
分享 分享 讚好人數:2查看名單

呢D  9999自己有答案
如水 發表於 2017-05-02 12:42:32 原文

係99.99% 呀!

你露少左一點~~~  

哗,,咁隐悔仲乜!

哗,,咁隐悔仲乜!
過主啦 發表於 2017-05-02 15:11:21 原文
变左南宮夫人

变左南宮夫人
LKMAN 發表於 2017-05-02 15:20:13 原文

?????
更要愛人如己

你又自作多情啦~~~~~!
我係呢個CYCLUB幾年啦, 我只有見過花姐同ALAN,   網上的野, 交個心...
大大隻熊 發表於 2017-05-02 14:46:31 原文
又呃兩蚊!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖