香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 寵物 » My Baby → MiMi ^-^ (2010-07-28 Updated)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...14...31
支持鍵盤翻頁

原帖由 VickYeung 於 2010-5-16 12:20 發表

佢擔心BILLY遲到所以通知你啫 , 你應該讚佢先啱 ~

你咁講又幾啱,真係開始有性喇,但係日日如此就攞佢阿媽命啦,雖然國寶好值錢~
分享 分享 讚好人數:1查看名單

你每晚話定比佢知BILLY第二日要唔要返學囉 ~
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

好低c呀 ~~~~

原帖由 VickYeung 於 2010-5-16 12:56 發表

你每晚話定比佢知BILLY第二日要唔要返學囉 ~

我諗佢冇咁聽阿媽話架~不如舅父你打電話同佢傾叫佢唔好朝朝disturb佢阿媽丫~

請問disturb中文點打呀?
分享 分享 讚好人數:1查看名單

原帖由 MaggieWong 於 2010-5-16 14:15 發表

我諗佢冇咁聽阿媽話架~不如舅父你打電話同佢傾叫佢唔好朝朝disturb佢阿媽丫~

請問disturb中文點打呀?

打擾呀
你諗住教佢中文呀 ??

原帖由 laamlaam1010 於 2010-5-16 17:32 發表

打擾呀
你諗住教佢中文呀 ??

想打騷擾呀,頭先唔記得騷字點寫呀

你要渣住藤條同佢講 ~

原帖由 VickYeung 於 2010-5-16 20:27 發表

你要渣住藤條同佢講 ~

舅父曳曳豬啦,叫媽咪渣藤條,媽咪同哥哥不知幾錫我呀,先唔會聽你講呀,嬲死你呀,下次見到你實咬你架  哼!

係你自己唔聽話 ~

原帖由 VickYeung 於 2010-5-16 21:49 發表

係你自己唔聽話 ~

我都知係我曳曳,下次唔敢喇,今日用我A/C傾計係咪好D呀,難頂嘛?舅父

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...14...31
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖