香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 影片 » 阿拉伯人過海關 幾好笑!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言
分享 分享 讚好人數:0查看名單

看過一段阿拉伯女人徵婚的一樣搞笑...本帖最後由 forforum46 於 2013-6-23 23:48:36 編輯
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。

咁都得, 使唔使開一槍先被過關
那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......

大家好!!!
我系满晴嘅街坊(^¤^)

dreaming 發表於 2013-6-23 23:55:45

如果開一槍.......邊度都唔洗去!

dreaming 發表於 2013-6-23 23:55:45

好難講~~ 好多年前我在在荷蘭上機後發燒, 吃了退燒藥, 暈下暈下咁行過 DUBAI 轉機安檢, 警報BB 聲响了, 我 真係有停一停用, 望一望, 完全冇任何人有指示咪繼續行, 點知 即刻有人用槍指住我入房仔, 搜身... 內衣都搜埋... 問我本甚麼護照之類... 真的沒狀況先放出來, 成機人當我走私販毒咁望住我... 好尷尬...
香港地地文明慣了, 隨意慣了, 到外面世界都係要小心D, 入鄉儘量隨俗...

如果開一槍.......邊度都唔洗去!
c7 發表於 2013-6-24 00:11:30

個關員都有問題, 要攞埋支槍出嚟先比過,咁咪開一槍先似ma

好難講~~ 好多年前我在在荷蘭上機後發燒, 吃了退燒藥, 暈下暈下咁行過 DUBAI 轉機安檢, 警報BB 聲响了, 我...
forforum46 發表於 2013-6-24 00:12:11

吓, 咁恐怖, 好彩無事, 唔係命都無

玩嘢
菩提本無樹

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖