香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 啟晴邨 » 有無人想換廚廁門呢?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...14
支持鍵盤翻頁

有無人想換廚廁門呢?
廚廁門阻訂兼唔好用,廚房已經夠細,想放多個櫃仔都唔得,
要善用每個位,你哋會唔會換? 咁原裝門又點處置?
分享 分享 讚好人數:1查看名單

依家房署會入屋睇,所以要三思而行。
分享 分享 讚好人數:2查看名單

依家房署會入屋睇,所以要三思而行。
sum_summer 發表於 2013-4-12 10:29:21

我想連廚房門都唔要放係床下底囉本帖最後由 Eisan 於 2013-4-12 10:30:57 編輯

我想連廚房門都唔要放係床下底囉本帖最後由 Eisan 於 2013-4-12 10:30:57 編輯
Eisan 發表於 2013-4-12 10:30:43

咁大隻門放床下底??我見有人拆左打直擺番洗衣機位置靠牆放。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

咁大隻門放床下底??我見有人拆左打直擺番洗衣機位置靠牆放。
sum_summer 發表於 2013-4-12 10:36:03

放係地台床下面先
再做地台床係面
慳d位嗎
廚房咁細橫點床下面都唔會點郁
我諗住放左落去影張相先
費事到時房署以為我丟左隻門
再到時還返完囉

放係地台床下面先
...
Eisan 發表於 2013-4-12 10:40:55

如果房署真係揸正黎做唔係要睇你隻門係唔係你屋企,而係要你即時還原
分享 分享 讚好人數:0查看名單

放係地台床下面先
再做地台床係面
慳d位嗎
廚房咁細橫點床下面都唔會點郁
我諗住放左落去影張相先
費事到...
Eisan 發表於 2013-4-12 10:40:55

如果房署要你還完,你點拎出黎??

如果房署真係揸正黎做唔係要睇你隻門係唔係你屋企,而係要你即時還原
MW611 發表於 2013-4-12 10:48:04

我諗未必囉
冇人會知
咁係床下底隨時都可以拎番出黎囉

如果房署要你還完,你點拎出黎??
sum_summer 發表於 2013-4-12 10:51:12

我諗冇咁絕呱

我諗冇咁絕呱
Eisan 發表於 2013-4-12 10:56:53

唔係呀!!真係有人中招,如果換的話,求神拜佛都唔好被家訪。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...14
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖