香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 新界6人 » 新6冇乜新帖,大家不如入來吹下水
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4
支持鍵盤翻頁

新6冇乜新帖,大家不如入來吹下水
如題
分享 分享 讚好人數:0查看名單

新6近排得你我係度轉嚟轉去
G1356xxxx,新6,xx-08-2014藍咭,18-2-2019轉S1,23-4-2019見主任,07-05-2019轉S2,21-5-2019轉S3,24-5-2019轉S4

Gasing 發表於 2019-05-28 20:51:00 原文
是嗎?可能新界六人家庭始終係不多

Gasing 發表於 2019-05-28 20:51:00 原文
介唔介意講下number. 我係13679xx, 上個月見主任,本周刚收信轉s2

6人少,新界更少

所以新6嘅「大家」真係冇乜人
分享 分享 讚好人數:1查看名單

介唔介意講下number. 我係13679xx, 上個月見主任,本周刚收信轉s2
陳家陸 發表於 2019-05-28 21:48:30 原文
135648xx
G1356xxxx,新6,xx-08-2014藍咭,18-2-2019轉S1,23-4-2019見主任,07-05-2019轉S2,21-5-2019轉S3,24-5-2019轉S4

6人少,新界更少

dragon00 發表於 2019-05-28 22:01:10 原文
事實如此,人數多,6人隊應該會快D

6人少,新界更少

dragon00 發表於 2019-05-28 22:01:10 原文
師兄:請問新建的公屋單位是否多數是一至四人?很少有六人房,對嗎?
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯

師兄:請問新建的公屋單位是否多數是一至四人?很少有六人房,對嗎?
飛faiyu772 發表於 2019-05-29 02:06:16 原文

近年只有石三七起咗12個5-6人三房單位

近年只有石三七起咗12個5-6人三房單位
dragon00 發表於 2019-05-29 07:15:50 原文
師兄:有12個?厲害了!這樣的話網友想要粉嶺丶上水、大埔的六人公屋,都㡬⋯⋯
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖