香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 爹哋族羣 » 為人父母...
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索

為人父母...
繼績繼續

08/19 02:52:09  Vick Yeung :  為人父母...
08/19 02:52:05  dave :  噁
08/19 02:51:59  dave :  我未係喎
08/19 02:51:51  Vick Yeung :  你地早D訓啦 ~
08/19 02:51:48  chrishung :   唉...?
08/19 02:51:45  dave :  呵呵
08/19 02:51:42  kenny :  e+去,dave一齊去
08/19 02:51:28  Vick Yeung :  唉...
08/19 02:50:44  kenny :  是呀~!
08/19 02:50:14  Vick Yeung :  kenny 我地係唔係應該喺爹地族群開post 呢?
08/19 02:50:11  dave :  有麻煩但都有開心既
08/19 02:49:25  kenny :  學業,
08/19 02:49:20  Vick Yeung :  我個件3歲開始麻煩
08/19 02:49:04  dave :  呵呵
08/19 02:48:51  kenny :  上小學就麻煩來
08/19 02:48:42  Vick Yeung :  我精神上支持你 ~
08/19 02:48:33  Vick Yeung :  咁生夠兩件啦 ~
08/19 02:48:13  dave :  我地都好鐘意
08/19 02:48:11  Vick Yeung :  經驗之談 ~
08/19 02:48:05  dave :  呵呵
08/19 02:48:05  kenny :  好中意
08/19 02:47:54  Vick Yeung :  kenny 嘅苦水 ~
08/19 02:47:32  Vick Yeung :  你地唔中意小朋友?
08/19 02:47:23  kenny :  一件都夠受...........
HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我同kenny都好有感慨 身為老豆嘅你呢?
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

以前D老豆(上一輩)好易做,
識搵錢就得,邊有依家D甘辛苦,
又要參加學校義工 、又要有親子時間 、最慘是做功課.........
專題研習(小學)最大劑.........做成半個學期.......

要做廿四孝老豆冇計啦 ~
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

我都做左人媽媽...但係都唔係好辛苦...因為睇住佢地一日日長大,由BB到識叫爸爸媽媽...由唔識企到識行...其實都好開心..

原帖由 kenny 於 2008-8-19 23:37 發表
以前D老豆(上一輩)好易做,
識搵錢就得,邊有依家D甘辛苦,
又要參加學校義工 、又要有親子時間 、最慘是做功課.........
專題研習(小學)最大劑.........做成半個學期....... ...

KENNY..果D美勞功課, 專題研習果D...我都有份幫我同事個仔仔女女做GA...

原帖由 ☆水☆ 於 2008-8-24 18:41 發表

KENNY..果D美勞功課, 專題研習果D...我都有份幫我同事個仔仔女女做GA...

甘你明啦~~

盈順仔女的爹哋最辛苦

父母恩千丈......
神 愛 世 人 、 甚 至 將 他 的 獨 生 子 賜 給 他 們 、 叫 一 切 信 他 的 、 不 至 滅 亡 、 反 得 永 生 。 (約翰福音3章16節)

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖