香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 各類調遷 » 紓緩擠迫調遷 » 2014紓緩擠迫調遷(11月)list
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...27
支持鍵盤翻頁

回應 #30 chan328

THX
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  chan328
   THX
黄丽华 發表於 16/03/2015 08:20 原文

你??號簡樓

23号2点

好正,但睇黎都冇我份了,因我26号下午,但也希望你地撰到埋想家園。

回应  kalun2k
   点解我下载5到噶
黄丽华 發表於 2015-03-16 07:54:38 原文

你如果用手機開要dl番個PDF嘅app先開到
你去play store搵PDF
有好多比你揀
擴3 no:12602xxX
水泉澳我嚟喇
分享 分享 讚好人數:1查看名單

呢個寶田調遷小D單位,擠迫戶加埋只少3百幾戶 ,你地好多新鄰居
chan328 發表於 2015-03-16 08:13:30 原文

係呀!我都睇到欣喜樂超多
會唔會揀完後有淨再比普通隊呢⋯⋯
擴3 no:12602xxX
水泉澳我嚟喇

水仔好多3-4人原來俾左呢度

水仔好多3-4人原來俾左呢度
choicc 發表於 2015-03-16 09:02:10 原文

係丫。。。仲有公務員同其他。。
寄望第二期開派啦。。
知足常樂,感欣認識一班好好既左鄰右里。。

我27號11:15 希望仲有水泉澳4-5人單位啦, 唔理層數方向照要, 再下一期就無大單位LU.....

只少對你係好消息,派得出黎.好快入伙
chan328 發表於 2015-03-16 05:52:20 原文

係。。陳太就黎收到通知入伙咯。。。
吾知會用電話定信通知呢?
知足常樂,感欣認識一班好好既左鄰右里。。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...27
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖