香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 非長者一人申請者配額及計分制修訂
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...8
支持鍵盤翻頁

點解你們會知411分? 在那裡找到審查分數,不是三月中才知道嗎?
FATTYPO 發表於 2015-02-17 10:56:05 原文

上網登記就會check到。另外,房署現正寄信比每位非長者單身,入面會寫左你係新制下嘅分數,應該一個月內,你會收到。

分享 分享 讚好人數:0查看名單

我谂新制下要500分以上先上到楼

想問問, 有無人知如果一般家庭排左一年左右,仲要幾耐先有審查機會架?本帖最後由 MargaretXD 於 2015-02-28 15:09:05 編輯

回應 #33 ericks111

想問問, 有無人知如果一般家庭排左一年左右,仲要幾耐先有審查機會架?
MargaretXD 發表於 2015-02-28 15:02:19 原文

即係幾人申請? 請列詳細資料,申請人數地區及號碼另開主題

回應 #36 MaggieWong

2人申請哦

回應 #18 momogg

hihi,你就快有樓拿?都應該啦.等左咁耐

回應  momogg
  hihi,你就快有樓拿?都應該啦.等左咁耐
家姐 發表於 2015-03-03 23:19:06 原文

我等左11年,新制下只有213分。本來差1分派樓,宜家都唔知幾時先有本帖最後由 momogg 於 2015-03-03 23:25:47 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...8
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋編配與個別申請進度 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖