香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 新界4人 » 點解郁都唔郁?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

其實全條新界隊都好靜希望大家都快d有好消息啦
分享 分享 讚好人數:0查看名單

感恩感恩♡有家了♡

水仔係擴展, 大埔同洪福就新界

放心啦, 我陪你癲啦, 我12527, 你有審查消息就話我知, 我好似一年前都係咁同你講...........

我仔留左一年, 不過學校建議佢唔好讀K3, 直接入特殊學校.
唉, 我前幾個月先流產, 好擔心生多個仲難上樓, 本來猶疑緊要唔要(5人咪仲難上樓), 但精神壓力太大, BB 都頂唔順走左
G1252

放心啦, 我陪你癲啦, 我12527, 你有審查消息就話我知, 我好似一年前都係咁...
顏色筆 發表於 2014-11-27 14:57:03 原文

放鬆點 點。明年有新樓落成,你有機會明年可上到樓。祝福你

大家都要放鬆啲

回應 #13 顏色筆

如果真係有需要入S位唔係壞事,對佢有更好幫助,仲有時間第時小學去番主流。
太辛苦不要勉強自己,D仔女返左學可以的話落樓下公園/商場行下都好呀!
再唔係上黎CYCLUB呻下。
沉默是金

回應 #9 yanyu
但係新3配房冇郁過咁滯,審完又再等,我仍在發霉中
沉默是金

回應 #13 顏色筆

加油啊!唔好灰心,好快會有安樂窩

放心啦, 我陪你癲啦, 我12527, 你有審查消息就話我知, 我好似一年前都係咁...
顏色筆 發表於 2014-11-27 14:57:03 原文

放鬆d
你迫自己咁緊
小朋友都會feel到會唔開心嫁
等等等,有排等,幾時先上樓

多謝你,希望新樓落成,條隊郁下,我地可以快D上樓
新界  4人     G12525xxx    2010年申請公屋  2013年特快P5005      2014年特快P3514  2015年特快p2076    2016年特快1128  9月27揀左大興興輝  11月審查爆額被取消資格,2017年5月恢復審請,6月8再重審,7月8通過審查  7/9s3   8/9s4   12/9收信派愛信低層18日拒絕  16/10 s2   19/10 s3   21/10  s4    25/10欣田    2018年3月30日收樓^^

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖