香港公營房屋討論區
主頁 » 消費情報 » 谷氣經歷 » 中伏!裝修買料黑店-"錦XX"
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

中伏!裝修買料黑店-"錦XX"
諗住自已買d好少少既料俾師父攪,收樓時見到屋內地下有佢地既宣傳單張,
上網search過見係老字號,開業60年有多,點知咁都中伏。

買沙,電話打去問$12袋,見價錢ok第二日去買,點知去到佢地改口話$15袋,話去隔離(佢地係幾個鋪位雙連)開單,問佢地當然唔認有講過$12袋啦。

諗左一諗,唉算啦反正黎到,點知開單時佢地又改$16袋,下,有無攪錯!即刻加價?問佢地仲大聲話:咁你買唔買,係呢個價,買就買,唔買就走啦,唔做你生意啦!

算,即走,最後去左旺角買。 本帖最後由 az 於 2014-10-24 00:35:07 編輯
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。

間好房再去買批灰料,原本去立邦門市買,點知去到佢地咁岩無貨 立邦個職員幫我係佢地經銷商到扲貨,可能就我住個地區啦(啟德),叫我去呢間買,結果正式中伏
買完先發覺過期

打電話同呢間''錦x''反應,佢地唔肯退貨,之後再打爆佢地電話就唔聽,一接我電話就cut線。幾日後再打電話,點知佢話買過期野無問題,仲惡到想食人,論理後只肯收回過期貨,唔會退錢,最多換佢其他貨
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
建立帳戶後請按此重載本頁。

呢間野,仲話自已同立邦簽訂合約成為特約經銷商,結果立邦打去同我取貨都咁  

仲話係瓷磚潔具業總商會評選為誠信商號,嘩誠信果然

又話係知識產權署推行的「正版正貨承諾」既商户會員,遵守不售賣或經營冒牌或盜版貨品....................正版正貨,唔包括過期貨 本帖最後由 az 於 2014-10-23 23:34:31 編輯

分享 分享 讚好人數:0查看名單

擴2,G12668XX,
11/12/2010藍卡,
29/01/2013審查,
27/02/2014第1次收信預派葵聯二期
08/07/2014正式簽約收樓
終於有自己嘅安樂窩 ( ^ _____ ^ )

記低先,海鮮價

回應 #2 az

我想問個隻灰好用嗎?幾多錢
10年1月收藍咭,新3,1248XXXX. 轉擴3.  
14年7月Step2
14年10月8日S3 9日S4派凊泉

記低先,海鮮價
空白 發表於 2014-10-23 23:36:00 原文
仲賣過期貨

回應  az
    我想問個隻灰好用嗎?幾多錢
Wawazzzz 發表於 2014-10-23 23:43:12 原文
無味,批完好滑 但比用平常用開既灰貴好多,我一房單位無剷底間2房,買灰用左$400內

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖