香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 忽然決定不再上e個討論區了
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

扩3 G13072XXX
天伦乐~12901XX至12926x
6/2012拎卡 11/2013见主任
2/2014 STEP 2  3/2015再查
10/2016 step 3  28/10 step4
水仔是我家
分享 分享 讚好人數:0查看名單

曄甘深架
講真,每個人上網都有佢嘅目的,
有的人尋求知識,有的尋求資訊,
有的你尋我開心...
55 發表於 2014-07-29 23:00:16 原文

最重要唔好比啲負面既人與事騷擾到你日常生活

最重要唔好比啲負面既人與事騷擾到你日常生活
1010 發表於 2014-07-29 23:08:33 原文

呢個世界太多虛偽嘅嘢。
立場與現實,我選擇了前者,
立場不會變,真的亦假不了。

回應 #10 55
(很希望我呢個負面思緒是絕對的錯的。
呢個係我在CYC 三年間睇到的負面東西。)我半年前想講  深深感到
菩提本無樹
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  55
(很希望我呢個負面思緒是絕對的錯的。
呢個係我在CYC 三年間睇到的負面東西。)我半年前想講  深...
hkhk 發表於 2014-07-29 23:52:38 原文

我覺得每個階段/每樣事情都總有停下來反思的時候,
如果因為尋迷某事/人而影響了家庭生活,就要再想想自己
一直認為珍惜的人/事。有沒有因你的習慣而同時已被影響。

就系咁簡單?

以後唔上e度?

損失可能更加嚴重wo!
分享 分享 讚好人數:3查看名單

上任何討論區都會有正\負面野!
擴2,G12700XX,藍卡2011年1月,2013年3月成功審查,
14年5月16日第一次派石籬一邨(死過人,吾要,吾計1次)
14年7月,派沙田新田圍(吾係心水,超失望)巳拒絕
14年9月25日收信派沙田沙角邨沙燕高層,個景好正,住落好正!
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應 #1 jj168

我曾經聽過一個NLP講師嘅講座,裡面有一句幾過癮的: 『你腦有就有,你腦冇就冇』。笑一笑,世界更美妙
分享 分享 讚好人數:3查看名單

我覺得每個階段/每樣事情都總有停下來反思的時候,
如果因為尋迷某事/人而影響了家庭生活,就要再想想自己...
55 發表於 2014-07-30 00:01:03 原文

志不同 道不合 不相為謀

志不同 道不合 不相為謀
1010 發表於 2014-07-30 06:30:46 原文

道亦有道
真的假不了 假的沒句真

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖