香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 其他 » 再教大家一點小常識!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

又唔會!
其實你都教左我好多野lu~~~~!    多謝你就真啦!
大頭熊 發表於 2014-07-28 17:40:46 原文
我希望你唔好比到麻煩經理咋...睇到你比人咬住唔放...
你自己講野就應該要小心..出帖都應該想清楚啲好...

網上世界係有言論自由, 但你自己要為言論負責..
記得有位會員講過, 我地在網上做鍵盤戰士, 站在道德高地,
笑看世界同時(我係認同那位會員講的)..自己講野,PO相..都要好小心去思想吓...
(完)
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我希望你唔好比到麻煩經理咋...睇到你比人咬住唔放...
你自己講野就應該要小心..出帖都應該想清楚啲好...
...
yee 發表於 2014-07-28 17:55:35 原文

我知道囉!

我係呢一度出貼, 由上樓計快1年啦, 都差唔多要收兵的啦, 開心同唔開心都經歷過, 睇驗過, 叫做投入過呢一個公屋網站!

一直睇住會員的進進出出, 我戶口又被停權過, 反肚再玩又上番來, 比人咬比小強咬比一班舊人咬都唔係第一次的啦, 習慣左!

希望cyclub長做長有啦, 我呢D小角色, 可以當我唔存在過!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我知道囉!
我係呢一度出貼, 由上樓計快1年啦, 都差唔多要收兵的啦, 開心同唔開心都經歷過, 睇驗過, 叫做...
大頭熊 發表於 2014-07-28 18:13:44 原文
其實網上世界..唔好睇得自己咁重要..

用平常心上嚟CYC, 啱就吹吓水, 唔啱就唔好答嗲..
平平凡凡..或許你會更開心..
最重要同個遊戲鍊過..唔好成日估中就好啦
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

平平凡凡..或許你會...
yee 發表於 2014-07-28 18:21:35 原文

其實, 還有意義留下來嗎?

由我轉晒D錢比有需要幫果一個當日, 我已經對呢度失去左興趣,

不過有始有終, 夠一年就收兵了

平平凡凡..或許你會...
yee 發表於 2014-07-28 18:21 原文

你好似教仔咁。

保守你的心勝過保守一切,因為一生的果效,是由心發出。

其實, 還有意義留下來嗎?
由我轉晒D錢比有需要幫果一個當日, 我已經對呢度失去左興趣,
不過有始有終, ...
大頭熊 發表於 2014-07-28 18:27:22 原文
就係唔好成日講呢啲, 你出出入入根本無人會留意的..無人會理的..無人會在意的

平常心..
我覺得上嚟CYC係開心的..同啱傾的人傾囉..
唔啱就唔使出聲架,
有好多新會員會有野想知,有野想問..
自己識就答吓囉, 唔識就留比識的人答囉
記著, 唔好睇得自己咁重要..你就會放鬆
唔好成日強調係幫人..應該係講..互相交流
CYC真係一個消磨時間的地方..(我唔係擦鞋)
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

你好似教仔咁。
Tay 發表於 2014-07-28 18:32:47 原文
係你8卦啫...無人叫你睇的..

我係講出自己道理
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

佢真係你個仔??你反應咁大??
哈哈………
唔怪得佢成日話同人有代溝………

佢真係你個仔??你反應咁大??
哈哈………
唔怪得佢成日話同人有代溝………
Tay 發表於 2014-07-28 18:37:47 原文
你冷血..唔代表我冷血
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

你冷血..唔代表我冷血
yee 發表於 2014-07-28 18:49 原文

笑咗!

我是冷血的。我殺人不眨眼。咁都俾你睇穿。

分享 分享 讚好人數:2查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖