香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區2人 » 市二第一次。。。
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...8
支持鍵盤翻頁

回应  lomeion
    同意!  
ym789 发表於 2014-07-18 00:31:05 原文

拒絕後,報個門牌号碼,
等我地後一批小心!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #21 lomeion

ok ,不過配房信同特快都有標註嘅!  本帖最後由 ym789 於 2014-07-18 00:53:11 編輯

你就想la
上次我fd去睇樓.得個主任咋
chan328 發表於 2014-07-17 22:35:40 原文

有機会係張飛戰叶飛,戰得漫天飛!
fillex 發表於 2014-07-17 23:28:53 原文

可能到時真係有事要走先……!   

回应  lomeion
    ok ,不过配房信同特快都有标註嘅!  
ym789 发表於 2014-07-18 00:52:24 原文

一係就仙人單位,房署係咪玩嘢?

ym789 發表於 18/07/2014 00:57 原文

講漏左.之前有會員派凶宅.主任開完匙即走.留低會員自己睇

回應 #25 lomeion

正常編配,唔好攞埋d特快泥比d正常隊,咁就唔會將d手續化簡為煩啦!真係你急佢唔急,淨係計d紙張真係唔荒唔環保嘞!浪費資源,浪費人力物力,特快係心甘情願,咁樣係浪費一大班苦候上樓的人,正中正苦模式!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #26 chan328

我都記得有位會員係咁,多謝提醒!  ; 本帖最後由 ym789 於 2014-07-18 02:10:00 編輯

上星期等到冇心機check房署網,今日收到配房信,,,樂華南安華樓,前戶主被鄰近單位滋擾,下星期四到邨辦...
ym789 發表於 2014-07-17 21:16:46 原文

之前特快... 睇黎34樓個住戶有d料到,希望樓主唔係呢層
樂華南邨        安華樓        A3404室                23.53平方米        月租$1,018         2至3人        隔鄰/對面單位曾發生滋擾/追討欠債事件。
樂華南邨        安華樓        A3405室                23.53平方米        月租$1,018         2至3人        隔鄰/對面單位曾發生滋擾/追討欠債事件。
樂華南邨        安華樓        A3411室                23.53平方米        月租$1,018         2至3人        隔鄰/對面單位曾發生滋擾/追討欠債事件。

擴3 G1281
11年7月收藍咭
13年12月審查
14年1月step2

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...8
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖