香港公營房屋討論區
主頁 » 會員活動 » 遊戲比賽 » 2014世界盃有獎遊戲 阿根廷VS比利時(8強)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...9
支持鍵盤翻頁

今生不娶,,,
受左情傷? 定係,,,,,
MaggieWong 發表於 2014-07-07 13:00 原文

今日今時好多男女都選擇單身,有乜咁奇??

情感失落就有,受情傷?哈哈…真係未試過,我傷人就好多。我不是一個好男人。

保守你的心勝過保守一切,因為一生的果效,是由心發出。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

今日今時好多男女都選擇單身,有乜咁奇??
情感失落就有,受情傷?哈哈…真係未試過,我傷人就好多。;02...
Tay 發表於 2014-07-07 13:10:33 原文

我以為你係基的!
原來你係女人勿近!

開心每一秒,快樂每一天,如意每一年,健康到永遠﹗
珍惜現在所有的,放下不能擁有的,不要計較你沒有的!

我以為你係基的!
原來你係女人勿近!
MaggieWong 發表於 2014-07-07 14:18 原文

笑笑笑…哈哈哈…
講得好!女人真的要勿近我,我怕她們愛上我。
呵呵呵……

笑笑笑…哈哈哈…
講得好!女人真的要勿近我,我怕她們愛上我。
呵呵呵……
Tay 發表於 2014-07-08 04:44:01 原文

好自大亦都好有自信!睇黎你今生唔娶既意思,,只係唔結婚,但會拍拖.....

好自大亦都好有自信!睇黎你今生唔娶既意思,,只係唔結婚,但會拍拖.....
MaggieWong 發表於 2014-07-08 09:53 原文

唔戀愛,會DRY爆。

唔戀愛,會DRY爆。
Tay 發表於 2014-07-08 16:45:22 原文

原來係浪子!睇吓幾時有女收拾你!

內容違反「用戶守則」或等待查證/審核

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖