香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 體育新聞 » 痴線咩!哨牙蘇又咬人
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

相信佢情不自禁。
VickYeung 發表於 2014-06-25 11:54:22 原文
衝動!  換來面臨停賽2年!值嗎本帖最後由 c7 於 2014-06-25 12:39:40 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

牙擦蘇,下次出場一定要記住帶口罩

回應  c7
   好似佢自己痛啲
55 發表於 2014-06-25 12:34:05 原文
越痛越快樂

哈哈哈哈 。
多謝大師指正
55 發表於 2014-06-25 12:27:02 原文

客咩氣。大家同邨嘅,守望相助吖嘛。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

佢eq好低。。咬咬咬。。。係英國揾得罪哂英國人 就算轉左會 作客英國都有排受 英國球迷酒鬼又多 真係佢自己要小心

如果屬狗要捉佢去打狗針
c7 發表於 2014-06-25 12:21:38 原文

老虎狗

衝動!  換來面臨停賽2年!值嗎
c7 發表於 2014-06-25 12:34 原文

不止一次了,國際足協應該要佢終身停賽至啱。

保守你的心勝過保守一切,因為一生的果效,是由心發出。

不止一次了,國際足協應該要佢終身停賽至啱。
Tay 發表於 2014-06-25 16:35:44 原文
狠狠罰佢1次,終身停賽重左D

狠狠罰佢1次,終身停賽重左D
c7 發表於 2014-06-25 18:23:14 原文

如果咬 C朗 7  終身停賽, 唔重啦掛

噢!原來屬兔, 佢有兔仔牙....
G1268XXX

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖