香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 男性族群 » 【我是新香港人】
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  55
睇走勢  决賽係  德國對荷蘭
hkhk 發表於 2014-06-18 14:58 原文

如果肯定係呢兩隊爭冠軍就發達咯!!!

保守你的心勝過保守一切,因為一生的果效,是由心發出。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

好啦~搞分化呢家野交俾我
我話九龍城元合既魚蛋好食過德昌
冠軍係香蔥炸魚蛋
不過好食既野 唔該拎番屋企...
佃叉 發表於 2014-06-18 22:46 原文

食元德昌,再食元合。

分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #49 Tay

一星期二日跑馬  仲未計S1  三日六合彩  好忙
菩提本無樹

原本念住16強荷蘭ko你 現在應該難了 因為荷蘭應該首名走下線 我派出今年亞軍ko你 德國
DJ音符 發表於 2014-06-18 19:41:54 原文

香港人   你問過死神?智利KO荷蘭
http://m.next.hk/news/spot/20140620/50922

回應  Tay
一星期二日跑馬  仲未計S1  三日六合彩  好忙
hkhk 發表於 2014-06-20 09:24 原文

仲有過大海、澳門狗馬、大陸六合彩、麻雀館、地下賭檔。

忙到透不過氣來。一星期七日都唔夠用…哈哈………

分享 分享 讚好人數:1查看名單

我是扮香港人

我唔係香港人,出世到e家都係九龍人,其間10年假新界人,1年假日本人
G1177xxxx 2006年6月收籃卡2012年3月第1次派柴灣興民村拒絕2012年4月step2
2013年1月24日step3,1月26日step4,1月31曰收信派樂華 第2次,2月7日拒绝,2月9日房署綱己轉拒絕,3月23日step2

我係地球人,咩事燥底?睇波清吓熱先
愛家人、愛旅遊、愛美食、愛入廚、愛扮靚、愛閒聊!學懂珍惜我現在所擁有的一切,感恩知足我現在擁有的幸福快樂!ღ♛‿♛✿ღ

我係地球人

魚旦儀
DJ音符 發表於 2014/06/18 10:46 原文

魚旦儀 X 3本帖最後由 cotchan 於 2014-08-01 06:35:03 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖