香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 擴市4人 » 收到信喇
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...7
支持鍵盤翻頁

回應 #19 devilzerozero

去看看至少高層,到昤影點相看看
扩四no 1211xxx, 水泉澳
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #21 jacky18chan

OK
   要過咗呢兩日紅日,再打比主任先有得睇本帖最後由 devilzerozero 於 2014-05-31 13:36:52 編輯

回應  kiss
   $1409   唔知幾大呢?
devilzerozero 發表於 2014-05-31 12:34:30 原文

不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

但係等左咁耐,派到舊樓都算,仲咁細(>_
kiss 發表於 2014-05-31 13:18:19 原文

我都4人都係派到咁細,我好開心r
吾使出面租貴樓~出面租間300尺要$7000仲要係唐樓
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心
分享 分享 讚好人數:2查看名單

派咗麗瑤邨富瑤樓19樓
請問大家知唔知好唔好?
devilzerozero 發表於 31/05/2014 12:15 原文

咁快又派本帖最後由 chan328 於 2014-05-31 13:44:06 編輯

富瑤係4樓起。幾好的有露台!不過村內無咩野食。交通要搭小巴或巴士。係葵芳或荔景係要行好耐先到。
擴3 G-1252

我之前派過貴瑤樓 對我們黎講交通非常唔方便 而且單位很細 估計只有32平方左右 廚房同廁所都很細 個露臺占左好多位 而且唔可以打通,好難間房
睇樓個日陽光好好,但因為貴瑤樓系井字形設計,所以入面都系好黑唔透光,圍欄不高 我家有個6歲小孩好驚 所以最後都無要到
G1203 擴四

回應 #1 devilzerozero

回應 #27 kathyyau

所以話你宜家派到瀝源真係好好啊!雖然舊,但係勝在地點超正!方便又大

回應 #20 devilzerozero

5系衣個單位只系麗瑶擴四我以上楼

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖