香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 擴市4人 » 請問多人係1218xxxx前既no.嘛?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #1 Yu333

你派左第一次未
扩四no 1211xxx, 水泉澳
分享 分享 讚好人數:0查看名單

請問你派左第一次未?
Yu333 發表於 2014-05-21 17:59:25 原文

我派咗1次天水圍,後轉市區再轉返擴展

呢度啲会员no.1218前,唔代表到哂房署条数架?
咁你係点样计出嚟,可唔可以教下我呢?
yungmankam 发表於 2014-05-21 21:29:33 原文

你喺唔喺1218xxx你轉S4沒

水泉澳係6月就好喇,快d知自己得唔得,
我等ing,扩4,多人係我前面嘛?请问你地之前有无派过楼?
Yu333 发表於 2014-05-21 08:18:56 原文

請問你喺唔喺1218xxx,你轉S4沒

你喺唔喺1218xxx你轉S4沒
wwfhk 發表於 2014-06-05 07:39:00 原文

我係等到喊既1218,連S3都未轉過.
寂寞守寒窗,寡室安寧容客寓.
逍遙遊遠道,迷途邂逅遇蓬迎.

[quote]我係等到喊既1218,连S3都未转过.
yungmankam 发表於 2014-06-05 10:29:03 原文[/quote
今日有1218轉S4了

[quote]我係等到喊既1218,连S3都未转过.
yungmankam 发表於 2014-06-05 10:29:03 [/quote
今日有1218...
wwfhk 發表於 2014-06-05 10:49:15 原文

知道了!謝!同人唔同命,
房署已經遺忘我了,因為我鬧過佢哋.

我係1215
安居樂業!

我係1215
Pinwheel 發表於 2014-06-05 11:23:46 原文

請問你之前有冇派過第一次?

回應 #19 yungmankam

冇派過,岩由市4轉左擴4,等審查,希望派到水泉澳
安居樂業!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖