香港公營房屋討論區
請問打完風你地既窗同牆有冇滲水呀?
在本分區發新帖 搜索本分區
頁尾 帖尾
含上傳圖片/文件之留言
只顯示含上傳圖片/文件之留言
搜索某用戶之留言 搜索所有分區
MaggieWong

管理員

來自油麗邨

留言#1
此帖子網址

請問打完風你地既窗同牆有冇滲水呀?

各位朋友點算呀?,我係窗台加左雲石,咁有漏水辦事處理唔理架?

抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
victor

中級用戶

來自彩盈邨

留言#2
此留言網址

暫時未有發現!
VickYeung

管理員

來自非公營房屋

留言#3
此留言網址

原帖由 maggie 於 2009-7-19 09:40 發表
各位朋友點算呀?,我係窗台加左雲石,咁有漏水辦事處理唔理架?

我都冇事,而家先第一次? 同辦事處講左先,唔理先算 ~
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。
MaggieWong

管理員

來自油麗邨

留言#4
此留言網址

原帖由 VickYeung 於 2009-7-19 11:50 發表

我都冇事,而家先第一次? 同辦事處講左先,唔理先算 ~

你好彩喎,今次第一次咋,尋晚唔知係咪打正東南風呢?call左下面上黎影左相喇,不過billy房就麻煩喇,應該係外牆滲入黎架,今次頭痕喇
VickYeung

管理員

來自非公營房屋

留言#5
此留言網址

原帖由 maggie 於 2009-7-19 11:56 發表
你好彩喎,今次第一次咋,尋晚唔知係咪打正東南風呢?call左下面上黎影左相喇,不過billy房就麻煩喇,應該係外牆滲入黎架,今次頭痕喇 ...

究竟嚴唔嚴重? 管理處點講?
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。
MaggieWong

管理員

來自油麗邨

留言#6
此留言網址

原帖由 VickYeung 於 2009-7-19 12:01 發表

究竟嚴唔嚴重? 管理處點講?

只係聽影相個靚姐話,外牆滲水難搞d,要等工程部睇左先知,

你話嚴唔嚴重? 咁乾左同冇打風嘛唔嚴重lo
chriskong

頂級用戶

來自彩盈邨

留言#7
此留言網址

Maggie.
kennyip

榮譽帳戶

來自彩盈邨

留言#8
此留言網址

原帖由 maggie 於 19-7-2009 12:11 發表

只係聽影相個靚姐話,外牆滲水難搞d,要等工程部睇左先知,

你話嚴唔嚴重? 咁乾左同冇打風嘛唔嚴重lo

你咪當好意頭law~ 就發啦~就發啦~
HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!
盈富街坊

超級用戶

來自彩盈邨

留言#9
此留言網址

原帖由 maggie 於 2009-7-19 11:56 發表

你好彩喎,今次第一次咋,尋晚唔知係咪打正東南風呢?call左下面上黎影左相喇,不過billy房就麻煩喇,應該係外牆滲入黎架,今次頭痕喇 ...

你等管理處幫你睇吓點攪先啦, 唔好擔心
賈定珍

超級用戶

來自非公營房屋

留言#10
此留言網址

會唔會係 d 窗既玻璃膠"痴"得唔好所以漏水咋
在本分區發新帖
曾訪分區
轉為桌面版 分區表 聯絡我們
免責及重要聲明 資料統計清除痕跡 幫助
© 2008-2024 All rights reserved. 版權所有 不得轉載
分區表 回帖 搜索 在本分區發新帖