香港公營房屋討論區
主頁 » 本港基建與民生 » 街市&食物環境衛生 » 你哋認為低唔低?(街市行程)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  gagamama
平好多啦...又新鮮,我幫襯過一次買廚師腸返到嚟發現叔咗,
攞去換唔俾換話無理由叔,仲...
Dada727 發表於 2014-04-13 16:56:08 原文

凍肉我未幫襯過 d野好似唔掂

只係買過豬肉同菜 魚就覺得好貴

旺角$22兩條件黃花魚 晴朗邊得

厚德好貴本帖最後由 gagamama 於 2014-04-13 17:27:42 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

周圍行下 格下價
回應  gagamama
    平!靚!新鮮!
Dannytuason 發表於 2014-04-13 14:50:31 原文

回應 #72 gagamama

蕃茄好抵好靚呀!菜心仔尋日樓下街市成10蚊斤,其他菜都係...有時見到都唔想買..

蕃茄好抵好靚呀!菜心仔尋日樓下街市成10蚊斤,其他菜都係...有時見到都唔想買..
cpy 發表於 2014-04-13 17:58:24 原文

佢地 d 菜芯又唔靚都成$10一斤 靚個 d成$15、16一斤 好貴 買唔落手

回應 #71 gagamama

厚德貴架,同晴朗價錢一樣只係新鮮啲
愛家人、愛旅遊、愛美食、愛入廚、愛扮靚、愛閒聊!學懂珍惜我現在所擁有的一切,感恩知足我現在擁有的幸福快樂!ღ♛‿♛✿ღ

蕃茄好靚

mongkok where ?
aptwmyt 發表於 2014-04-13 16:43:43 原文

近塘尾道果邊

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖