香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 太陽由西邊升起
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我今晚又要守夜呀……
mogee88 發表於 2014-03-27 22:56:11
守夜 二個字,你有冇用錯呀?
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:0查看名單

守夜 二個字,你有冇用錯呀?
yee 發表於 2014-03-27 23:02:32

咪啫係瞓唔到捱通宵囉

咪啫係瞓唔到捱通宵囉
mogee88 發表於 2014-03-27 23:04:27
唔使做呀?打比你經理報寸先……
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

唔使做呀?打比你經理報寸先……
yee 發表於 2014-03-27 23:07:47

經理? Maggie呀?  
我點瞓得著吖....

經理? Maggie呀?  
我點瞓得著吖....
mogee88 發表於 2014-03-27 23:12:22
maggie ...鬼得閒理你。瞓唔著 就蒲吓cyc囉。派屋前都係cyc陪你渡過好多個 冷雨夜的晚上啦。
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

c7 發表於 2014-03-27 23:23:34

無聊得過你

maggie ...鬼得閒理你。瞓唔著 就蒲吓cyc囉。派屋前都係cyc陪你渡過好多個 冷雨夜的晚上啦。{o1...
yee 發表於 2014-03-27 23:20:35

咁我都知cyc陪伴左我一段時間既,邊個對我好我係知道架.....

無聊得過你
mogee88 發表於 2014-03-27 23:25:44
因為小強幫啲人無蒲上嚟 部長咪無聊囉
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

咁我都知cyc陪伴左我一段時間既,邊個對我好我係知道架.....
mogee88 發表於 2014-03-27 23:30:44
你知道就好啦。講真 呢個世界可以遇到出於真心去關心你 又有幾人先?  當你能夠遇到 就要珍惜。
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
十分抱歉!本帖子已被關閉。

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖