香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 讓座尷尬事
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我祇係知 好多會員掛住你囉
yee 發表於 2014-03-17 08:49:35

多謝阿宜關心~

衷心多謝大家關心,令大家擔心真係好抱歉~
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  MaggieWong
終於見到你出帖啦!保重身體
amythepooh 發表於 2014-03-17 08:53:31

多謝AMY關心~

安樂晒囉!終於蒲頭囉!
揾個高大靚仔英俊有型嘅猛男陪你跑步,
咁咪唔辛苦囉!
張其 發表於 2014-03-17 09:39:24

其佬多謝你~

你係咪陪我跑呀?我要吳現祖陪我~

養尊處優甘耐,肥佐都唔知呀!
有錢的人,可以投機,錢少的人,不可投機,根本沒錢的人,必須投機———德國股神,安德烈‧科斯托蘭尼( André Kostolany )

健康就好了
spring2012 發表於 2014-03-17 09:39:35

多謝關心,我會盡量食飽唔坐~

你係唔係戴咗口罩?
人地以為你病咗
waitinglee 發表於 2014-03-17 10:04:13

冇喎~

回應  MaggieWong
唔係第一次啦!  証明香港都有好多愛心人士!
carriewwf 發表於 2014-03-17 10:06:54

輝哥..你係咪落井下石呀!
之前幾次著娃娃裙...

回應 #1 MaggieWong

讓比老人家?大陸,澳門常見......

去到人哋覺得你大肚嘅地步,咁就要減肥啦!
KennySun 發表於 2014-03-17 10:14:16

係嘅

養尊處優甘耐,肥佐都唔知呀!
wintak 發表於 2014-03-17 10:23:11

我仲以為呢排病左,瘦左TIM...

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖