香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 牛頭角上邨 » 牛上常興樓中層向西2兩睡房裝修日誌^^
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 ac_ling 於 2009-6-8 22:18 發表
順便一問:
有冇人知如果toilet地下既磚重新鋪過要幾錢呀?

d地磚都幾好丫~
如果搞過d地磚,有漏水房署有權唔幫你整ga~

ps.有冇村友好似我咁改咁多野?會唔會如實申報??
彩盈村村友簽約時有冇話唔俾拆佢本身個灶 / 門等等ge野?

分享 分享 讚好人數:0查看名單

支持啊~
我岩岩先話想開新post呢
結果就俾你捷足先登了
期待再加新相

其他野唔講
13        浴室假天花 $1400
19        浴屏(8mm強化玻璃)+吸水條鋪磚 $3000 + $600
20        廚房門改巴士門 $1400

13我做浴室假天花1200
19我做浴屏(8mm強化玻璃)+吸水條鋪磚 2000
20我做廚房門改巴士門1000

呢到唔比帖link廢事比人話宣傳
相睇圖pm留言

day3:
砌好磚喇~

廚房石屎灶

浴室洗手盤

納米磚

回應 14# PIGLET 的帖子
唔係好明你講咩?
係咪post價錢唔係咁好?

原帖由 tomlau8 於 2009-6-8 22:51 發表
唔係好明你講咩?
係咪post價錢唔係咁好?

我係話你個cf收得貴
單係個廚房磚櫃收6000??

16        石屎雲石灶台 $6000
之前收個客都係4500蚊

我都唔知ga~又唔係成日裝修~香港咁多間裝修~
實有平有貴~惟有希望佢手工做得好啦~
anyway,pm d相黎睇睇
thx!!

原帖由 tomlau8 於 2009-6-8 23:01 發表
我都唔知ga~又唔係成日裝修~香港咁多間裝修~
實有平有貴~惟有希望佢手工做得好啦~
anyway,pm d相黎睇睇
thx!!

繼續努力

平貴無一個定義,有時要睇好多因素既

手工好都係返到啦, 平亦未必唔好 ,只係同個位師傅無緣...

幾時到交到樓呀,,快d入伙享受間靚靚屋

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖