香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 感恩物語 » 衷心感謝 kenny!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

2位辛苦晒

分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 VickYeung 於 6-6-2009 09:23 發表

全賴他無條件提供網存空間、網絡頻寬、技術支援、水電煤氣等等,
歡樂香江(彩盈俱樂部)才可繼續生存,繼續向所有會員提供多元化
優質服務,請大家向他致敬,並熱烈鼓掌!

;03 ...

何需言謝呢~  
可以等你無後顧之憂, 將個站搞得更好
HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!

原帖由 maggie 於 6-6-2009 09:29 發表
Kenny: Thank You Very Much!!!

原帖由 賈定珍 於 6-6-2009 12:02 發表
KENNY, 尋晚真係辛苦哂你呀.  

都唔駛我搞~
苦亞Vick開通宵就真,
仲要多謝我個IT同事, 佢地先係高手呀~

多謝辛苦工作的IT同事

原帖由 kennyip 於 2009-6-6 14:18 發表

都唔駛我搞~
苦亞Vick開通宵就真,

咁KENNY你代CY CLUB全會員多謝你果位IT同事,辛苦晒佢喇

本站真身
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。

kenny, 好野!!  
係我地CY既超級好人...
● 彩盈 安妮公主 之家     ● 公主部落格    ● 3 月 29 日是公主的生日

捐獻了主機?用 IIS 架番個壇出黎?

原帖由 kennyip 於 2009-6-6 14:18 發表

都唔駛我搞~
辛苦亞Vick開通宵就真,

KENNY你咁講, 咁幫我話辛苦埋佢啦.   (呢個報告唔怕打, 你明啦 )

原帖由 Annie妹妹 於 6-6-2009 15:33 發表

kenny, 好野!!  
係我地CY既超級好人...

公主妹妹:
別誇他了!  kenny又沒做什麼.

你對cy也十分上心呀!~

各位會員才是cy最重要的啊!~~一個都不能少啊!~~
說到對cy的貢獻,各位部長默默辛勞,更要公主你來多讚揚多打氣呢!~~ ;030; ;030; ;030;

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖