香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 啟晴邨 » 房署監管不力 啟晴邨逾40戶誤改廚廁
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

本來諗住改,最尾都沒改,好彩!本帖最後由 ahyuen888 於 2013-12-30 09:34:36 編輯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

分享 分享 讚好人數:0查看名單

冇人監你一定要改
有人話冇問題
都要自己評估
做得就要負擔責任
penguin2003 發表於 2013-12-30 08:43:52

對!
最唔明就係之前有網友話 "篤" 人出黎既人係攪x棍, 又話 "人地左改左關你咩事" 之類既屁話, 唉, 誰是誰非心知肚明啦.
分享 分享 讚好人數:3查看名單

有D野, 唔上報還有得傾下, 講下價!
見左報...... 住戶一定輸!
又有人好心做壞事了!
承仔改過個名又再戰...
大頭熊 發表於 2013-12-30 09:32:40

無得暗瓦底私了囉...
如果房署唔做野, 又輪到有人嘈話政府係紙老虎啦

我覺得要捉的話就捉曬全部.....無可能要求某一D住戶還原的.....如果捉曬全部住戶....房署都好唔得閒
fatying1003 發表於 2013-12-30 09:31:17

房署都係叫辦事處做野姐~一間最多咪5分鐘入屋影張相好快手~

張先生出入要小心本帖最後由 kapo 於 2013-12-30 09:43:48 編輯

本來諗住改,最尾都沒改,好彩!
ahyuen888 發表於 2013-12-30 09:33:41

我見好多會員係加野上黎~冇改動原本裝置~一樣實用仲整得好靚~依啲咪有心思囉
分享 分享 讚好人數:2查看名單

無得暗瓦底私了囉...
如果房署唔做野, 又輪到有人嘈話政府係紙老虎啦
shinseikishi 發表於 2013-12-30 09:41:30

唔見報都有得用舊制, 搬出還原!

見左報.... 預備定錢都得啦!

由其是對面9座呀!

殺雞警猴....... 唉.......筍頭呢次好心做壞事了本帖最後由 大頭熊 於 2013-12-30 09:54:42 編輯
還我河山 復我熊國
分享 分享 讚好人數:3查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖