香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » IQ題 » 派錢 ( 估地方 ) 已估中
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #169 dv-oto

無錯丫。
幅相是早前朋友結婚在現場影下的,頗喜歡這種格調呢

回應 #170 hkhk

咁個頭有冇大左一個碼呀
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #172 dv-oto
中啦  比花花玩到我舉白旗
菩提本無樹
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  FaFa@啟晴
    淺水灣酒店 多數用呢種花做裝飾 ,再加埋背景我眼睇就知 ,我唔出聲便是...
dv-oto 發表於 2013-11-28 23:31:37

你刀幾忍得wo!

你最初估山光道馬會會所,佢話仲差一點點,點知仲差3、4公里!
carriewwf 發表於 2013-11-28 22:54:27

有誤導成份!賠償精神上損失每人一份安慰獎70個金幣本帖最後由 c7 於 2013-11-29 06:32:48 編輯

回應  c7
仲有個領創意大獎,你去領啦!
Anly 發表於 2013-11-28 22:43:09

毛刀冇條!

回應 #175 c7

上你車  山光道馬會會所  去淺水灣酒店  收幾錢
菩提本無樹

回應  c7
上你車  山光道馬會會所  去淺水灣酒店  收幾錢
hkhk 發表於 2013-11-29 08:34:51

任我收?咁爽!

回應 #178 c7
會員  睇表八折  咁先對得住CyC
菩提本無樹

有誤導成份!賠償精神上損失每人一份安慰獎70個金幣
c7 發表於 2013-11-29 06:31:34

大家玩得咁開心,都算賺佐了!
歡樂香江幸運星
分享 分享 讚好人數:2查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖