香港公營房屋討論區

請按以上圖片支持CYClub, 無言感激!
主頁 » 內政外務 » 辦事處 » cyclub是否出現問題?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

分享 分享 讚好人數:0查看名單

試過幾次啦

經過了一夜的煎熬,我已深深地愛上了cyc。
古語有云:"如果人生上唔到cyc,同做一條咸魚係冇分別。"
張其 發表於 2013-11-23 14:37:04

擦鞋仔!

擦鞋仔!
c7 發表於 2013-11-23 17:37:45

係!我係擦鞋!我愛CYC !
咁點呀?愛係無罪㗎!

愛無罪!

係!我係擦鞋!我愛CYC !
咁點呀?愛係無罪㗎!
張其 發表於 2013-11-23 18:40:08

得啦得啦喊到眼都紅曬陰公豬LO

我有D好奇...係出咩帖囉?
yee 發表於 2013-11-23 15:04:47

傷心事
那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......

傷心事
dreaming 發表於 2013-11-23 23:19:12
咁就更加好奇。 出帖分享吓好喎。
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

咁就更加好奇。 出帖分享吓好喎。
yee 發表於 2013-11-23 23:29:06

出咗
那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......

出咗
dreaming 發表於 2013-11-23 23:34:50
未見喎
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
擴展內容欄滑鼠輸入中文工具上傳圖片或文件的說明轉往完整模式
保安驗證:提交前必須於右側格子輸入51668

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖