香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 裝扮 » diy 剪髮-想點剪就點剪
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

擴2
G1288XXX   (22.10.2013 審查 .^^.)
05.11.2013 >STEP 2 ,  16.08.2016 >STEP 4
21.08.2016 派水泉澳
分享 分享 讚好人數:0查看名單

gloriawun33 發表於 2013-10-15 22:06:18

我咁坦白吾係笑我卦~~~
~~

◇  isAnna, an alternative name as forforum46  ◇

我咁坦白吾係笑我卦~~~
isAnna 發表於 2013-10-15 22:11:49

傻豬黎架,邊有人笑您
擴2
G1288XXX   (22.10.2013 審查 .^^.)
05.11.2013 >STEP 2 ,  16.08.2016 >STEP 4
分享 分享 讚好人數:1查看名單

快靚正的剪髮方法, 兼且知慳識儉, 抵讚!
市2 G1260

想買平嘅髮剪,去吉烏$12,有得買,我都買咗兩把,重分有齒同普通㖭!本帖最後由 gagamama 於 2013-10-16 18:02:40 編輯

我都會自已剪頭髮,又同埋個仔剪,
但最討論d頭髮碎漂到周地都係

死都唔搏,衰左冇得救!
我個妹係髮型師都唔會自己同自己剪,
妳真係勁呀

[quote]我都會自已剪頭髮,又同埋個仔剪,
但最討論d頭髮碎漂到周地都係
gagamama 發表於 2013-10-15 23:01:37 [/quot
我第一次剪是在廁所,之後搞到好似您說的.,頭髮碎一地都係,我重白痴到用水沖地下,
發現重難清除頭髮碎,搞了很久

之後我都是用報紙POST係地下,這樣就解決了問題啦
擴2

死都唔搏,衰左冇得救!
我個妹係髮型師都唔會自己同自己剪,
妳真係勁呀
vasto 發表於 2013-10-16 07:32:36

我因為試得多出去剪,講極D 髮型師想點剪,但有時確得係剪到個型,但有一些想多些層面,有些想短D,
有些位置想長D 蓋起包包面.但都沒有最合意的.

咁啱上網無意間看到,覺得得易,走去試下又得啊,剪下剪下就大膽了
擴2

學識左慳唔少

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖