香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 裝扮 » diy 剪髮-想點剪就點剪
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

再窮我都不可以 buy skin head ... 就只是矛勇氣的問題, 留俾D氣質美女玩....
isAnna 發表於 2013-10-15 14:01:4

skin head ,,不會有女仔咁做吧.我以前小朋友就試過.
擴2
G1288XXX   (22.10.2013 審查 .^^.)
05.11.2013 >STEP 2 ,  16.08.2016 >STEP 4
21.08.2016 派水泉澳
分享 分享 讚好人數:0查看名單

茅錢
DIY鏟光
lomeion 發表於 2013-10-15 13:25:42

我現在重成日同老公講,我識剪佢個頭....都是鏟青之馬,上面果D未就係剪短及做D層次..

佢個個月都要剪,好貴呢..不過他死都唔比我試
擴2
G1288XXX   (22.10.2013 審查 .^^.)
05.11.2013 >STEP 2 ,  16.08.2016 >STEP 4

再窮我都不可以 buy skin head ... 就只是矛勇氣的問題, 留俾D氣質美女玩....
isAnna 發表於 2013-10-15 14:01:45

我就是學那些POST,都剪了3次,OK架,由奇是將頭髮向晒前面.之後用橡皮筋索好,再一刀剪>>完成 ,.沒有失手
上...
gloriawun33 發表於 2013-10-15 14:03:23

我好想睇下呀。

我好想睇下呀。
mogee88 發表於 2013-10-15 15:38:59

中間果條片有教呀,我真的照跟住剪,堅無事的.
擴2

頭先先幫仔剪完,
13年3月1step3  4日step4 8日收信啟晴邨

頭先先幫仔剪完,
Mimi-Lee 發表於 2013-10-15 18:33:07

好有滿足感架
擴2

skin head ,,不會有女仔咁做吧.我以前小朋友就試過.
gloriawun33 發表於 2013-10-15 14:04:42

carry 到好型囉, 平常百家中穿插就好怪囉... (個人口味, 中意就鏟青, 吾使理我)
~~

◇  isAnna, an alternative name as forforum46  ◇

好有滿足感架
gloriawun33 發表於 2013-10-15 21:55:57

凡手作都要支持~~~型 + 勁!
~~

◇  isAnna, an alternative name as forforum46  ◇

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖