香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 音樂 » Too Beautiful To Last
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

大件事,俾人知道晒我地咩年代添
vasto 發表於 2013-08-25 01:13:59

妳無時無刻都自爆架啦

活學活用,真係乖!
mogee88 發表於 2013-08-25 10:46:22
如果當年我讀好d書,真係女強人都有得我做添呀……
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:0查看名單

yee 發表於 2013-08-25 11:04:59

那些年真係比今天易上位...
~~

◇  isAnna, an alternative name as forforum46  ◇

哎呀....好愛呢首歌, 個前奏已經引死人喇
那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......

大件事,俾人知道晒我地咩年代添
vasto 發表於 2013-08-25 01:13:59

緊唔會喇, 好多歌都係後期先識聽, 我都鍾意 50-60年代歌, 唔通家下有 80歲咩
那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......
分享 分享 讚好人數:1查看名單

yee 發表於 2013-08-25 11:04:59

亡羊補牢未為晚也。
讀書固然增强知識,但出黎社會工作好多時係靠經驗累積,
有經驗自然有伯樂揾你,而人際關係亦係一個因素。

有時平平淡淡既生活都好寫意架。

回應 #1 mogee88
呢個版本仲正!
歡樂香江幸運星

thank you

回應  mogee88
呢個版本仲正!
carriewwf 發表於 2013-08-25 17:10:04

哈哈, 我都知有呢個版本, 知不過冇歌詞唔知首歌講咩丫痳...

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖