香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 音樂 » Too Beautiful To Last
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4
支持鍵盤翻頁

Too Beautiful To Last
如無記錯, 係咪呢首呢? 又幾好聽喎..

回應 #1 mogee88

今晚不愛王菲喇
分享 分享 讚好人數:1查看名單

bingo......., 呢首歌係我在電台聽到,一聽就勁like爆
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:0查看名單

bingo......., 呢首歌係我在電台聽到,一聽就勁like爆
yee 發表於 2013-08-25 00:24:23

幾驚記錯呀! 首歌聽到我如癡如醉咁, 今晚一定好好瞓...

回應  mogee88

今晚不愛王菲喇
yoyohui 發表於 2013-08-25 00:11:41

愛呀, 即刻"執迷不悔"啦...

回應 #5 mogee88

我最中意既歌

幾驚記錯呀! 首歌聽到我如癡如醉咁, 今晚一定好好瞓...
mogee88 發表於 2013-08-25 00:30:35
無錯,用。如痴如醉。嚟形容就最啱
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

無錯,用。如痴如醉。嚟形容就最啱
yee 發表於 2013-08-25 00:41:41

真係咩.....

大件事,俾人知道晒我地咩年代添

真係咩.....
mogee88 發表於 2013-08-25 00:51:25
係架,我有時未必句句英文聽得明,所以我好鍾意上網睇埋翻譯中文歌詞,順便可以學好埋英文。所以我一聽到我鍾意的歌,一定會去睇埋翻譯
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖